Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
Znači nisam jedina sa marsom u ribama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha a za neki znak ću ubosti!Bogumi nijesu!
Ohoho,ohoho
Obli je jedini sa marsom u trbuhuZnači nisam jedina sa marsom u ribama![]()
A nisi ni jedina koja se razume u astroZnači nisam jedina sa marsom u ribama![]()
Bukvalno ima lik koji nosi džak cigareta. To mu pos'o.Na 61. stranici gledate serije i filmove.
Lo nudi razanj, a kod Hece u seoskoj kafani se snima film i nose kablovi i cigarete.
Tebi majka Bika i Škorpiju preporučujeHaha a za neki znak ću ubosti!
A nisi ni jedina koja se razume u astro
Vidi šta nas je

Za krevet gledate Mars i VeneruI loše u krevetu!![]()

Da mogu horoskop koristiti kao argument, imao bih idealnu osnovu da prozivam brata. Ovako ću samo dobiti - šta je *****, čitaš horoskopI loše u krevetu!![]()
O da
Nije. Gledam ja njega, gleda on mene.Obli je jedini sa marsom u trbuhu![]()
Nisam jedini. 
NijeObli je jedini sa marsom u trbuhu![]()
Pa slobodni skok na 67. stranicu.Najgora ta neka popularna serija koju sam gledao je True Detective. Ne volim to američkocrnilosivilo i ceo taj fazon. Da, kad smo kod tih vajbova, tako sam i Twin Peaks baš na silu gledao dok nisam sebi priznao da mi ne leži i jednostavno nije za mene.
O da
Ti si Bik Škorpija!

Može osma kuća malo da se pogleda za taj deo i planete u njojZa krevet gledate Mars i Veneru![]()
Samo nemoj zeke, komšinice i cmoke, pa će sama da se pojaviSada jos samo da se nadje neka da to proveri u praksi![]()
Dobre su obe, ne može se poreći kvalitet, ali mučne meni lično za gledanje.Pa slobodni skok na 67. stranicu.
I sta vidim pred spavanje!
True Detective - najgora, a Twin Peaks na silu gledao
Pogledajte prilog 1803200
Ja imam PlutonMože osma kuća malo da se pogleda za taj deo i planete u njoj![]()

Samo nemoj zeke, komšinice i cmoke, pa će sama da se pojavi
Nek ti bre proradi taj Škorpion!

Ako ovo nije za jednomesecni ban ja stvrno ne znam sta je!Dobre su obe, ne može se poreći kvalitet, ali mučne meni lično za gledanje.