- Poruka
- 113.130
Ne loži se na to!Ja sam nezni dzin![]()
Ne moraš da budeš razjareni Bik al nežnost treba da se dozira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne loži se na to!Ja sam nezni dzin![]()
Može, ali meni prazno pa nekako svjesno zanemarujem osmu kućuMože osma kuća malo da se pogleda za taj deo i planete u njoj![]()

Još jednom da kažem da mi je drago što nisi RačicaKritikovala bih vas za temu jer ništa ne razumijem, ali ne smijem jer sam ja sad počela sa horoskopom![]()
![]()

ZauvekMeni su na analu rekle da imam neki mars u škorpiji. Jel to traje zauvek ili je to bila samo neka faza?
Traje zauvijek.Meni su na analu rekle da imam neki mars u škorpiji. Jel to traje zauvek ili je to bila samo neka faza?

To si neku iznervirao.Meni su na analu rekle da imam neki mars u škorpiji. Jel to traje zauvek ili je to bila samo neka faza?
Ne loži se na to!
Ne moraš da budeš razjareni Bik al nežnost treba da se dozira

I to je nešto hot? Kad bih pravio tinder profil, jel bi bilo dobro da to stavim u opis?Zauvek
Nije neki Mars
Jedan je Mars
I to ti je još vladar uz Plutona
I Pluton mu je u Sco, i So. Možda i Me.Zauvek
Nije neki Mars
Jedan je Mars
I to ti je još vladar uz Plutona
Dobro je imati Mars u ŠkorpijiTo si neku iznervirao.
Ili ti je davala kompliment.![]()
Meni je mars u osmojMože, ali meni prazno pa nekako svjesno zanemarujem osmu kuću
Eventualno bi mogao bit Pl u 8, iako je u 7k, ali osmi znak od Asc-a. A svejedno imam Ma90Pl, a Ma mi vladar 7k. Prepliću mi se![]()

Ja sam nezni dzin![]()
O da!I to je nešto hot? Kad bih pravio tinder profil, jel bi bilo dobro da to stavim u opis?![]()
Bolje idi na neki sajt on traži nju pa stavi nick škorpion991I to je nešto hot? Kad bih pravio tinder profil, jel bi bilo dobro da to stavim u opis?![]()

Vidi muške ruske balerine...
Dobro je imati Mars u Škorpiji
Crkni od ljubomoreTo si neku iznervirao.![]()
Još jednom da kažem da mi je drago što nisi Račica![]()

Da probam ovo, rašrafila bih se čitava, ne bi me sastavili ni kod dr

Objasni detaljnije tj. hvali me

To moraš i u CV da staviš. Nek se zna!I to je nešto hot? Kad bih pravio tinder profil, jel bi bilo dobro da to stavim u opis?![]()

Zauvek.Meni su na analu rekle da imam neki mars u škorpiji. Jel to traje zauvek ili je to bila samo neka faza?

192 bolje, da sluti na policajBolje idi na neki sajt on traži nju pa stavi nick škorpion991![]()