Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.769
Od tih ološa, postala sam i ja lošaaaKo te oštetio?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od tih ološa, postala sam i ja lošaaaKo te oštetio?![]()

I ova je vikend vajbzTo su već vikend vajbz![]()

Bilo je više slučajeva, jedino sam bila malko više agresivna kad mi debil zakačio retrovizor u punoj brzini.Joj ko ti se beše nakačio na semaforu kad si htela da ga biješ, je l' to tvoj slučaj bio?![]()

Pa tužno je što se osećaš oštećena. Ili ona![]()
Ja ovu pjesmu okačila na temu za pjesme i neko mi reagovao sa tužnim![]()
nemaju ukusa![]()

Ova mi je za tužića, nešto me diraJa ovu pjesmu okačila na temu za pjesme i neko mi reagovao sa tužnim![]()
![]()

Bilo je više slučajeva, jedino sam bila malko više agresivna kad mi debil zakačio retrovizor u punoj brzini.![]()
Pa što se zove ,,Fali mi ljubavi", a ne ,,Fali mi alkohola"?I ova je vikend vajbz
A i ide uz Žardinjeru, jer kaže
Falii mii sve al' jedno najvišee, zajedno da pijemoo

![]()
Ja ovu pjesmu okačila na temu za pjesme i neko mi reagovao sa tužnim![]()
nemaju ukusa![]()
Mars u Wibicama likes thatČuh danas neku pjesmu - a mene loži to da voli me psihopata![]()

Definiši malko agresivnaBilo je više slučajeva, jedino sam bila malko više agresivna kad mi debil zakačio retrovizor u punoj brzini.![]()
Kako da vam čovek ne lupa tužne smajlijeali ja ne mogu opisati koliko je ona meni prelijepa, jedna od najljepših pjevačica️
Pa poslušaj pjesmu grom te spalio...Pa što se zove ,,Fali mi ljubavi", a ne ,,Fali mi alkohola"?![]()

Kako da vam čovek ne lupa tužne smajlije![]()

Opet šljokašMa ko ovđe nije oštećen, ajde bogoti![]()

Čista poezijaPa poslušaj pjesmu grom te spalio...
LEpo kaže:
Fali mi, fali mii
Fali mi ljubaviii
Telo da telo pokrijem
Želja da želju dobijem
Noći da pamtе godine
Sve mi tvoje fali
Da sе bez reči skinemo
Fali mi sve, al’ jedno najviše
Zajedno da pijemo
![]()

Pa vikendOpet šljokaš![]()

A jest lEpo kad se s nekim može piti oslobođeno.Čista poezija![]()

Lutka stvarnoali ja ne mogu opisati koliko je ona meni prelijepa, jedna od najljepših pjevačica️
Proš'o. Sutra ti je ponedeljak, treba da budeš čila i odmorna, a ne mamurnaPa vikend![]()

DaZnači da možeš totalno da se opustiš i prepustiš![]()