Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Lijepo vala, baš lijepo :) šuma, šetnice, restorani, hoteli, nije još nakrcano zgradurinama kao što su Bjelašnica i Jahorina a sve više i Trebević :(
Volim Igman!
Aha tu se desio Igmanski marš, blizu nam je i Igman. Ima sadržaja finih a od zanimljivijih bih izdvojila zatvor poluotvorenog tipa, ono kad su pre kraj kazne tu ih prebace da se pripremaju na slobodu :D

Uživaj i za mene tamo :D

Da budemo pošteni, to je app koji pokazuje kako ćeš izgledati kad ostariš. Mada kod nje i pokazuje izgled bez šminke 🤣

A nije ona ružna, ali je propala i ima neki gadan vajb neke кučкe iz meksičkih serija. Vidi se da je duhovno odron pa mi ne može ni fizički biti lepa.

Plus danas ta plava kosa i trajna šminka, ko sve voditeljke RTS-a i ministarke u Vladi, tako mene da montiraš, bio bih kao neka riba.

Da budemo pošteni, to je app koji pokazuje kako ćeš izgledati kad ostariš. Mada kod nje i pokazuje izgled bez šminke 🤣

A nije ona ružna, ali je propala i ima neki gadan vajb neke кučкe iz meksičkih serija. Vidi se da je duhovno odron pa mi ne može ni fizički biti lepa.

Plus danas ta plava kosa i trajna šminka, ko sve voditeljke RTS-a i ministarke u Vladi, tako mene da montiraš, bio bih kao neka riba.
Kako plavuša iz meksičkih serija? :hahaha1:

Tako je

Kako si zlobna, ista ja :zaljubljena:
Zašto zlobna sad ?

giphy.gif

Back