Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.163
Kad bih se probudio ujutro pored nje i video je bez šminke morao bih sebi da pustim pesmu ,,Oštećena"Tužan si jer je lijepa?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bih se probudio ujutro pored nje i video je bez šminke morao bih sebi da pustim pesmu ,,Oštećena"Tužan si jer je lijepa?![]()
ali ja ne mogu opisati koliko je ona meni prelijepa, jedna od najljepših pjevačica️
Samo malu višnjevaču trznula jutros uz kafu, znači praktično ništaProš'o. Sutra ti je ponedeljak, treba da budeš čila i odmorna, a ne mamurna![]()

I Dača je bio top frajerJeste i ćerka joj je baš lepa, prelepa devojka.

To ono što se sjećaš, a šta ćemo s onim što si zaboravila, mm ?Samo malu višnjevaču trznula jutros uz kafu, znači praktično ništa![]()

Ali znači ja da se opustim i prepustim, a ne ti

Pa svaka nek se prepušta s kim to možeAli znači ja da se opustim i prepustim, a ne ti![]()

Lijepo vala, baš lijepošuma, šetnice, restorani, hoteli, nije još nakrcano zgradurinama kao što su Bjelašnica i Jahorina a sve više i Trebević
Volim Igman!
Aha tu se desio Igmanski marš, blizu nam je i Igman. Ima sadržaja finih a od zanimljivijih bih izdvojila zatvor poluotvorenog tipa, ono kad su pre kraj kazne tu ih prebace da se pripremaju na slobodu![]()
Da budemo pošteni, to je app koji pokazuje kako ćeš izgledati kad ostariš. Mada kod nje i pokazuje izgled bez šminke
NePa svaka nek se prepušta s kim to može![]()

Hoću evo baš šetam za tebe šumom, borovi i jele, javori i breze svijaju se jedan do drugogaUživaj i za mene tamo![]()

Kako je bilo na koncertu, nisi nas obrukao i zaspao dok je svirala?Uživaj i za mene tamo![]()

Hoću evo baš šetam za tebe šumom, borovi i jele, javori i breze svijaju se jedan do drugoga

Kako plavuša iz meksičkih serija?Da budemo pošteni, to je app koji pokazuje kako ćeš izgledati kad ostariš. Mada kod nje i pokazuje izgled bez šminke
A nije ona ružna, ali je propala i ima neki gadan vajb neke кučкe iz meksičkih serija. Vidi se da je duhovno odron pa mi ne može ni fizički biti lepa.
Plus danas ta plava kosa i trajna šminka, ko sve voditeljke RTS-a i ministarke u Vladi, tako mene da montiraš, bio bih kao neka riba.

Kako je bilo na koncertu, nisi nas obrukao i zaspao dok je svirala?![]()
Tako jeDa budemo pošteni, to je app koji pokazuje kako ćeš izgledati kad ostariš. Mada kod nje i pokazuje izgled bez šminke
A nije ona ružna, ali je propala i ima neki gadan vajb neke кučкe iz meksičkih serija. Vidi se da je duhovno odron pa mi ne može ni fizički biti lepa.
Plus danas ta plava kosa i trajna šminka, ko sve voditeljke RTS-a i ministarke u Vladi, tako mene da montiraš, bio bih kao neka riba.
Kako si zlobna, ista jaOk, ti ne moraš![]()

I jedina koju znašNisi dzabe moja omiljena Minka![]()
Pa ne daš mi da se prepuštamZašto zlobna sad ?
![]()

Dobro veče.
Dam, isto kao što bih i sebi dala, da imam komePa ne daš mi da se prepuštam![]()