Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.625
Jaka lova u pmJa sam pre nekoliko dana našao 50din![]()

Ja to ne bih ni uzela.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaka lova u pmJa sam pre nekoliko dana našao 50din![]()
da se nacrtam u krevetu u 22 h da ne bih jela.
Primam sve - KM, €, $, ₽, £...Nemam ni ja 100 dinara![]()
Postani alkos.Tako i ja. Uz neku seriju ili dok sam na netu najslađe mi da grickam nešto. Zato sam rešila da idem ranije na spavanje, da se nacrtam u krevetu u 22 h da ne bih jela. Videćemo kako ce to funkcionisati, verovatno nikako.
Veče i noć su mi omiljeni deo dana![]()
Nikad od tebe milioner sa takvim stavom.Jaka lova u pm
Ja to ne bih ni uzela.![]()
'falaKosa ti je prelepa.
O plavusa.![]()
Pa brine se covek za svoje duznike, da ne fasuju maler za sto dindzi. Ajde da je veci dug, tu bi se vec isplatilo da duguju i manje bi se brinuo. Sad kad otvori kancelariju za skidanje sitnoduznickih malera, sto dindzi seansa.@Tamburiks ko lokalni narkosi kad te pitaju e brate jel imaš 100 dina
Pre pola godina na Vukovom spomeniku dok sam cekao voz na jednom od rukohvata nadjem malu ali sjajnu kovanicu od 10 albanskih leka (12,14 dinara).Ja sam pre nekoliko dana našao 50din![]()
Apsolutno podržavam, to je najbogougodniji termin za nacrtati se u krevetuda se nacrtam u krevetu u 22 h
Sve valute jače i od ovako naduvanog dinara.Pre pola godina na Vukovom spomeniku dok sam cekao voz na jednom od rukohvata nadjem malu ali sjajnu kovanicu od 10 albanskih leka (12,14 dinara).
Pre mesec dana na ulici sam takodje notirao kovanicu od 50 hrvatskih lipa (7,75 dinara), isto lepo sljastila.
Pokupio obe onako za uspomenu i kolekciju novcica.
Idu izvršiteljiNije to više 100 dinara, ide kamata...
Našao sam i ja jednom sličan novčić, možda 20 lipa. Inače, prešli su na evroPre mesec dana na ulici sam takodje notirao kovanicu od 50 hrvatskih lipa (7,75 dinara), isto lepo sljastila.
Imam 1 dolar i 100 švedskih kruna, samo mi smetaju u novčaniku. Daću tiPrimam sve - KM, €, $, ₽, £...Ko bosanski konobari u pograničnoj zoni - samo reci valutu i odmah vadim kalkulator i pravim svoj kurs za naplatu.
![]()
I kaemovi su lepiMoram da priznam da su lepe bile te hrvatske kovanice, valjda su ih pravili od dobrih legura, pa su svi primerci koje sam vidjao uvek lepo sijali kao da su od plemenitih metala, nisu kao dinari koji brzo oksidisu i izgube sjaj.
Fala lipo. Krune nikada nisam ni video, tako da eto prilike da mi uvališ šta god.Imam 1 dolar i 100 švedskih kruna, samo mi smetaju u novčaniku. Daću ti![]()
Hrvati imaju TesluTek pre par godina sam shvatio da svaka članica evro zone ima kovanice sa svojim motivima.To mi je fina stvar.
Ja sam onda kad sam se izgubila na putu ka Adi nasla stotku cim sam se pronasla.Jaka lova u pm
Ja to ne bih ni uzela.![]()
Nije ni čudo.Moram da priznam da su lepe bile te hrvatske kovanice, valjda su ih pravili od dobrih legura, pa su svi primerci koje sam vidjao uvek lepo sijali kao da su od plemenitih metala, nisu kao dinari koji brzo oksidisu i izgube sjaj.
I kaemovi su lepi![]()