Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.379
Ne pristaj, Tamburoce, sumnjivo je.Imam 1 dolar i 100 švedskih kruna, samo mi smetaju u novčaniku. Daću ti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pristaj, Tamburoce, sumnjivo je.Imam 1 dolar i 100 švedskih kruna, samo mi smetaju u novčaniku. Daću ti![]()
Nisam pametan i ne znam da li treba preći na euro jer nam neminovno sledi ulazak u EU uskoro.Tek pre par godina sam shvatio da svaka članica evro zone ima kovanice sa svojim motivima.To mi je fina stvar.
Zaasto. Ja godinama trcim cele godine. Bas je fora. Pa nismo u Sibiru. Kombinuj pa budi i jedno i drugo.Kreće se opet u jesenje dizanje tegova i vežbanje kod kuće umesto prirode - trčanja, bajsa, plivanja
Opet ću morati da budem seksi i nabudžen i mišićav
A tako bih voleo da budem ko izgladneli pajdoman, ovako moram biti napumpani budalaš![]()
Bolje da suskaju.Ne znam bas, vase marke su ipak "sterilne" sa motivima, samo oznaka vrednosti i grb. Pogotovu mi se ne svidjaju pfeninzi u onoj bronzi.
Kune su uvek lepo sijale, a i motivi biljaka i zivotinja su lepo radjeni.
Uglavnom, lepe su sve pare dok imaju vrednost i zveckaju u dzepu.![]()
Frka ti, a. Dok se ne predomisli.Uzeću joj dolar.![]()
Pa kombinovaću. A mora se malo i gornji deo raditi, zbog kičme i svega. Uostalom, čak i brže i bolje trčiš ako kombinuješ.Zaasto. Ja godinama trcim cele godine. Bas je fora. Pa nismo u Sibiru. Kombinuj pa budi i jedno i drugo.
Nego danas me boli glava. Videcu dal cu se isporucim u patikice. Vrv bi bilo.dobra promena.
Teš, tešOpet ću morati da budem seksi i nabudžen i mišićav![]()
Kasno sam videla, pa napisala slicno.Nisam pametan i ne znam da li treba preći na euro jer nam neminovno sledi ulazak u EU uskoro.
A gre'ota je zbog:
Pogledajte prilog 1799711
Oprošteno ti jeKasno sam videla, pa napisala slicno.
Ranije sam bar poslednju stranu stigla ds procitam, u poslednje vreme ni to.![]()
Moraću bedž da nosimAli razumijem te u potpunosti, težak je teret biti superhot![]()
Sad se setih... Znam za priču da je ovako nekim glupim sitnicama strani kamiondžija ozbiljno pokušao da "podmiti" našeg policajca, ovaj se našao uvređen jer mu daje nekakve gluposti, a ne novac, a još se malo tu i posvađaju. Na kraju policajac obiđe oko vozila i napiše sve moguće kazne na tu firmu koje su bile u vrednosti tog kamiona.
Šta si to ispravljao, ispravili teFala lipo. Krune nikada nisam ni video, tako da eto prilike da mi uvališ šta god.![]()
Hoće pokriti tih 100 dinara?Uzeću joj dolar.![]()
Pa švrakopis... Prsti ko ćevapi (ovi naši, ne ti vaši) i onda jedan tap po tastaturi - tri slova izleteŠta si to ispravljao, ispravili te![]()
Naši su većiPa švrakopis... Prsti ko ćevapi (ovi naši, ne ti vaši) i onda jedan tap po tastaturi - tri slova izlete![]()
TamanHoće pokriti tih 100 dinara?