Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.630
Dobro, daću, šta ću, obećala sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono što se prodaje ovde kao sarajevski je veličine mog malog prsta.Naši su veći![]()
Story of my life, brt
Yeah, I shake my little tush on the catwalk
Ne znam ja koliki ti jeOno što se prodaje ovde kao sarajevski je veličine mog malog prsta.Opet nas lažu...
![]()
Nisi ispravio, pravilno je tamam
Mozda je prstat.Ne znam ja koliki ti je![]()
Awwwww, kao da čujem ove moje trkače - Nema lošeg vremena, ima samo loše opremeZaasto. Ja godinama trcim cele godine. Bas je fora. Pa nismo u Sibiru.
Smuvace se sa buckom.Šalji joj link naše teme.![]()
Pravilno je tamanimNisi ispravio, pravilno je tamam![]()
Ma daj. To sto imamo dva dana snega bukv treba da se ulovi zbog atmosfere. Ko da imamo uopste sad neke zime.Awwwww, kao da čujem ove moje trkače - Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme
![]()
Nema, nego zagađenje, magla, vjetar itd, nije baš neki ugođaj.Ma daj. To sto imamo dva dana snega bukv treba da se ulovi zbog atmosfere. Ko da imamo uopste sad neke zime.
Nenadoknadivo jeŠta sam propustio?
Jadne kuceJa volim sneg bas.
A zagadjenje tek sad priznajem, stvarno tesko sranjy u kraju. Jer ima i kuca okolo koje se greju na ko zna sta. I nekako je udubljeno, tu zelene povrsine nista ne pomazu.
Drcl je zbog reke i ravnijeg terena bio druga prica, tek sad sam skontala to![]()
Benefiti trčanja po zagađenom vremenu su veći od toga da ostaneš kod kućeJa volim sneg bas.
A zagadjenje tek sad priznajem, stvarno tesko sranjy u kraju. Jer ima i kuca okolo koje se greju na ko zna sta. I nekako je udubljeno, tu zelene povrsine nista ne pomazu.
Drcl je zbog reke i ravnijeg terena bio druga prica, tek sad sam skontala to![]()
e taj odlazak na spavanje tada i tada zbog nečeg...da se nacrtam u krevetu u 22 h da ne bih jela.
ma onako nešto, za sebeŠta se ti smeješ?![]()