Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.433
vi biste da bude besrmtni i džabalebarite jelVidi ovog vec ukida penzije. Od kad ode za Ameriku ccc.
neće da može
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi biste da bude besrmtni i džabalebarite jelVidi ovog vec ukida penzije. Od kad ode za Ameriku ccc.
Naturu umam, samo pare!
Kad si promenila nik sanjalice![]()
Kako si mene prepoznao, kaCam i ja promjenila nick?Kad si promenila nik sanjalice![]()
normalno, ja sam demokrataMeni si predao vlast bez borbe, nisi neki diktator![]()
Pa za internet račun... Šta će mi besmrtnost bez interneta?šta će ti penzija kad si besmrtan
A za sve si pitao - koji drugari![]()
predlog se odbijaPredlažem da ga zatvorimo u podrum.
đumbir u analni otvorDabogda dobili po analu![]()
Ribica na čelu države bi mogla nešto da nauči odTebenormalno, ja sam demokrata
poštujem princip smenjivosti vlasti
Kako si mene prepoznao, kaCam i ja promjenila nick?![]()
U najmanju rukuđumbir u analni otvor
internet će biti besplatanPa za internet račun... Šta će mi besmrtnost bez interneta?![]()
Ne poštuješ, moju si oteo.normalno, ja sam demokrata
poštujem princip smenjivosti vlasti
Mislim da nema razloga za brigu, pošto dosad ovde nisu pisale one prgave, verovatno jer osećaju da ne pripadaju ovoj pozitivnoj atmosferiJe l' možemo da se nekako zaključamo da nam ne dolaze sa Anala?
Bar dok ja preCedavam![]()
Jer mi je @Serafim rekla da me traze drugari ali ne i koji drugari.
Jos me niste ni zvali da mi kazete da ste tu![]()
A opet je bio u sendviču između nas dvije, to mu sudbinaNe poštuješ, moju si oteo.![]()
narodna volja, pomalo i božijaNe poštuješ, moju si oteo.![]()
Ti si uzela onaj lose procitani po kojem te je lako prepoznati, neki su skroz novi i drugaciji.
Jedino sam Herojka i Lo odmah prepoznao.
Nisu problem samo prgave, nego i one dosadne.Mislim da nema razloga za brigu, pošto dosad ovde nisu pisale one prgave, verovatno jer osećaju da ne pripadaju ovoj pozitivnoj atmosferi![]()
internet će biti besplatan
Pa normalno :gifscepanscekic:vi biste da bude besrmtni i džabalebarite jel
Nisu problem samo prgave, nego i one dosadne.
Uostalom, svi koji treba da budemo tu smo već tu.
Zaključajmo i bacimo ključ![]()
Tagovao te je Heroj ja mislim, poziv od strane nas troje je bio za ok ljude, samo par njih, ti, Bora i za koga god je znao da ste ovde ste bili tagovani. Ne izvlači se.![]()