iamnotentirelyhere
Elita
- Poruka
- 15.692
Ti bi bila na čelu JP "Ada Ciganlija", a Heroj bi bio ambasador u SAD![]()
Ne možemo da se razdvajamo, ne treba on nigde da ide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi bila na čelu JP "Ada Ciganlija", a Heroj bi bio ambasador u SAD![]()
A šta je sa penzionim fondom?!![]()
Docice SAD kod nas, sta nam tesko.Ne možemo da se razdvajamo, ne treba on nigde da ide.
Ti da si na vlasti, zaveo bi diktaturu.Da glasamo za predcednika kako šta da radimo
Koliko % je moje?@Lorelaj92 hoces da mi pomognes da prodam Fabiju?![]()
A sta ako bi starili i ziveli kao staari i grozni stotinak preostalih godina na kraju?
Mislim da je fazon da svaka vrsta oseca svoje vreme, svoj vek, ako bi nam dugacak bio normalan - ne bi ga osecali kao dugacak. Kapirate me?
Zamišljam kako bi bilo da se rodimo stari pa kako život ide postajemo sve mlađi i mlađi.
Uuuu al' bi to bilo dobro!
I ondaK kad dobacimo do nekih 25 zamrznemo se u vremenu i tako živimo nekoliko vekova!
Onda da usporimo maloUglavnom sporije vrste imaju duzi zivotni vek.
Ma da ga mi preventivno sad sredimo.Ti da si na vlasti, zaveo bi diktaturu.
Da se družimo ovde!![]()
To kao onaj film gde su svi istih godina samo im drugačiji brojčanik na podlaktici.Zamišljam kako bi bilo da se rodimo stari pa kako život ide postajemo sve mlađi i mlađi.
I ondaK kad dobacimo do nekih 25 zamrznemo se u vremenu i tako živimo nekoliko vekova!
Svi mladi, lepi, ludi, Heroj direktor hahahahahaha
Koga majka i tajka ne bace pre toga u djubre tako slatke starkeljaste.Zamišljam kako bi bilo da se rodimo stari pa kako život ide postajemo sve mlađi i mlađi.
Nije ni Snowko naivan.30% sve sto dobijem iznad realne vrednosti![]()
Malo Đole.![]()
![]()
Pročitala sam Heroj ludi direktor ahahaahahSvi mladi, lepi, ludi, Heroj direktor hahahahahaha
Brzo učiš kako se pregovara.Koliko hoces onda?
Pročitala sam Heroj ludi direktor ahahaahah