Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ako bi starili i ziveli kao staari i grozni stotinak preostalih godina na kraju?

Mislim da je fazon da svaka vrsta oseca svoje vreme, svoj vek, ako bi nam dugacak bio normalan - ne bi ga osecali kao dugacak. Kapirate me?

Mislim da je skoro uginula poslednja kornjaca sa Galapagosa koja je bila ziva dok je vodjen Krimski rat.
Uglavnom sporije vrste imaju duzi zivotni vek.

Zamišljam kako bi bilo da se rodimo stari pa kako život ide postajemo sve mlađi i mlađi.
Uuuu al' bi to bilo dobro!

I ondaK kad dobacimo do nekih 25 zamrznemo se u vremenu i tako živimo nekoliko vekova!

E to je super ideja, možda bi neko to smislio 🥰

I Pobedniku bi odgovaralo.

Zamišljam kako bi bilo da se rodimo stari pa kako život ide postajemo sve mlađi i mlađi.

I ondaK kad dobacimo do nekih 25 zamrznemo se u vremenu i tako živimo nekoliko vekova!
To kao onaj film gde su svi istih godina samo im drugačiji brojčanik na podlaktici. 😁

Koga majka i tajka ne bace pre toga u djubre tako slatke starkeljaste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back