Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.785
Nema, kraj, 2:2Nemoj sad da trošimo sreću, **** fudbal, treba nam sutra za loto![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, kraj, 2:2Nemoj sad da trošimo sreću, **** fudbal, treba nam sutra za loto![]()
Obli da se javlja redovno, zamisli dobijemo i on nestane?? @Tamburiks režija?Nemoj sad da trošimo sreću, **** fudbal, treba nam sutra za loto![]()
Šta da zamišljam, to i očekujem i realan je scenarioObli da se javlja redovno, zamisli dobijemo i on nestane?? @Tamburiks režija?
A moja polovica?Čuj zamisli... Pa rođena majka me više ne bi našla na globusu.![]()
Lociraću te. U koliko sati je izvlačenje?Misliš tvojih 100 din?![]()
Jer je on, mislim, parodija. Na različite filmove.I onda se setim Mrak filma, nzm koji deo sa sličnom scenom.
Ne znam. U 20? 21?Lociraću te. U koliko sati je izvlačenje?![]()
E sutra ćeš pogledati uveče, ne želim provesti ni jednu noć u neznanju da sam bogata!Ne znam. U 20? 21?Ja to pogledam sledeći dan na sajtu.
Rezultat?Jer je on, mislim, parodija. Na različite filmove.
A jesmo se svi izjednačili danas.
E sutra ćeš pogledati uveče, ne želim provesti ni jednu noć u neznanju da sam bogata!
Spavanje je precijenjeno :Šta ti to treba u životu... Pa da ne možeš zaspati posle.![]()
Mrsko miMinka, vidi sta je Cuki okacila sada kod Eskima![]()
Mrsko mi![]()