Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.767
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
došo pripadnik na granicu, pita carinik šta ti imaš u kombiju
Ponovi sad još jednom.Spavanje je precijenjeno :![]()
najjači je onaj kad je čak noris zakasnio u školu
Pozdrav forumaši.
Nisam znala da ste se ovde nastanili, kakvo večernje otkriće. Sve vas puno puno pozdravljam. Sve je isto, kao nekada, baš mi je drago da ste nekako tu, na okupu. Kao kada izgubiš par dragih minđuša, pa posle nekog vremena shvatiš da si ih samo na nekom drugom mestu ostavio. Sreća.
Kada Lobica sa novim identitetom dođe (ali još uvek prepoznatljivom slikom), neka otvori poruke za mene. Hvala unapred.
![]()
Vidim da voliš priče o depilaciji tako da dobro nam došlaPozdrav forumaši.
Nisam znala da ste se ovde nastanili, kakvo večernje otkriće. Sve vas puno puno pozdravljam. Sve je isto, kao nekada, baš mi je drago da ste nekako tu, na okupu. Kao kada izgubiš par dragih minđuša, pa posle nekog vremena shvatiš da si ih samo na nekom drugom mestu ostavio. Sreća.
Kada Lobica sa novim identitetom dođe (ali još uvek prepoznatljivom slikom), neka otvori poruke za mene. Hvala unapred.
![]()
Kuj si tiPozdrav forumaši.
![]()
Ne možeU domaćoj radinosti uz ćevape može pomfrit, kiseli krastavčići i Thomy majonez.![]()
Ja morao za pretisak da popijem da ne kobaliram kad sam to videoAoooooo, čuj majonez uz ćevape, kakvo svetogrđe, zamalo šlag da me strefi![]()
PreCtavi se i navedi kakve su tvoje namjere, pa ću onda odlučiti da li će Lobica otvoriti poruke za tebe. Hvala!Kada Lobica sa novim identitetom dođe (ali još uvek prepoznatljivom slikom), neka otvori poruke za mene. Hvala unapred.
![]()
Kad ne znaju šta je jedini pravi afrodizijak - kap konjaka iza uvetamuškarci koji skupljaju parfeme
tačno treba sve da ode u pm
Što sve...muškarci koji skupljaju parfeme
sveeeeeee, kamen na kamenu da ne ostaneŠto sve...![]()
Di su ti muskarci?muškarci koji skupljaju parfeme