Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Više sam mislio šta znači izraz tj. skapirao sam i značenje nego otkud poreklo vodiTinta- mastilo

Kad se gugla, opet izlazi Minkin post

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više sam mislio šta znači izraz tj. skapirao sam i značenje nego otkud poreklo vodiTinta- mastilo
Pa ekvivalent onome: "Nisam sisao veslo", ali kad hoćeš da budeš poseban.Više sam mislio šta znači izraz tj. skapirao sam i značenje nego otkud poreklo vodi
Kad se gugla, opet izlazi Minkin post![]()
Možda je to njena lična varijanta vesalaViše sam mislio šta znači izraz tj. skapirao sam i značenje nego otkud poreklo vodi
Kad se gugla, opet izlazi Minkin post![]()
Isto sam rekla, msm na prvi deo rečenicePa ekvivalent onome: "Nisam sisao veslo", ali kad hoćeš da budeš poseban.
Ne pišem ništa višeNego Snajka, koje pljuge pušiš?
Možda iste ko ja
Ja dremnula predveče i sad sam ko da sam pišala na koprive što bi reko moj deda EvgenijeLijepo spavajte![]()
Pa ako već znaju, nema vezeNe pišem ništa više![]()
Pa otkud im onda da su ženske pljuge?Ne zna niko.
Jel ste se vi nekad našli uživo?
Od ljudi koji su ovde, samo sa Žardinjerom.Jel ste se vi nekad našli uživo?
Mislim na sve vas
Mi smo se ovde nekad mnogo družiliOd ljudi koji su ovde, samo sa Žardinjerom.
Bio sam sa curom jednom kod Lobice u gradu i cura otišla kod neke kume, a ja pretrčao ceo grad i zvao Lobu da izađe na balkon i maše mi, ali nije se ukazala![]()
Iskoče mi nekad one teme sa podforuma o seksu, pa sam ušao na taj podforum sinoć i video temu o fotografijama forumaša i na brzinu prelistao prethodnih par strana.Mi smo se ovde nekad mnogo družili
Al je sad to nekako posustalo
Prva sam ja postala još autističnija i hermetičnija nego inače
A da, znam da ne izgledam tako![]()
Meni se ovde jednom desilo da mislim da mi je neko drug kad ono...Iskoče mi nekad one teme sa podforuma o seksu, pa sam ušao na taj podforum sinoć i video temu o fotografijama forumaša i na brzinu prelistao prethodnih par strana.
Vi ste baš matori ovde
Verovatno svi brak, obaveze, deca...
Ovde na stranici su svi bebice i singl i redi tu mingl
Jedino, koliko sam skapirao, praktično niko ne živi u istom gradu, često ni u državi.
Strašno i tužnoMeni se ovde jednom desilo da mislim da mi je neko drug kad ono...
Bukvalno sam godinama drugarski ćaskala sa jednim likom,mojim vršnjakom, isto ko ja u braku,porodica itd...
Nikad nismo pepeisali,nit je bilo ikakavih dvosmislenih signala
I jedan dan stiže mi pp,gde osoba izjavi kako upravo ide u kupatilo da **** na mene!
I posle dobijem još jedan da me obavesti da je završio!
I ne zaključavala posle pp
E, proveri ppStrašno i tužno![]()
![]()
E moja Snajka,na mene se lepe sve psihopate ovog sveta!Strašno i tužno![]()
![]()
Bitno da muž nije.E moja Snajka,na mene se lepe sve psihopate ovog sveta!
Baš sam to htela da kažem!Bitno da muž nije.
Jel nije? Reci da nije![]()
kilometarska pisma, prava pisma, krasnopisom pisana, gde se stalno mešaju verski citati i dirty talk!
Joj gadi mi se!
Daj neki primer hahahaahhaaha.