Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 5.898
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazda ja nemoguće želim.Po sadašnjim teorijama putovanje unazad kroz vreme nije moguće, samo unapred.
I ja bihJa bih volela da može da se putuje kroz vreme!![]()
Do juce bilo pravo ljeto, danas jesen.
Prvi film koji sam gledao na platnu.
Tek kad bi pročitala nešto od Mičia Kakua ili Max Tegermarka videla bi koliko zapravo malo znamo o svetu oko sebeI ja bih
Nakon serija Dark i Dark Matter sam jedno vrijeme baš razmišljala da li bi zaista mogle postojati paralelne realnosti, da li je u nekoj realnosti moja prošlost zapravo moja sadašnjost..
Moram početi gledati normalnije serije![]()
Ja bih unazad, ali sa ovim godinama i svešću. Malo obiđem inkviziciju, malo Nemanjiće, malo se čudim tek otkrivenoj Americi, malo Hiltera slušam i gledam francuske modne ikone, poslušam Monro kako peva Kenediju itd.Već putuješ kroz vrijeme. Polako ali sigurno. Svakom minutom, satom, danom.. Prema budućnosti.
Ceo ciklus života smo prošliJoj vi o kremiranju, o besmrtnosti, o budućnosti a ja kontam kako dobaciti do petka![]()
Nismo mi baš najnormalniji, a sve je krenulo od mog Petra Graše i UtorkaCeo ciklus života smo prošli
Mozak na tempomatJoj vi o kremiranju, o besmrtnosti, o budućnosti a ja kontam kako dobaciti do petka![]()
IZDAJNICYYYY!!!1!1Ko pre Heroju - njemu Heroj.![]()
Ti beše psiholog?Nismo mi baš najnormalniji, a sve je krenulo od mog Petra Graše i Utorka![]()
Joj, za tebe je film "Midnight in Paris"Ja bih unazad, ali sa ovim godinama i svešću. Malo obiđem inkviziciju, malo Nemanjiće, malo se čudim tek otkrivenoj Americi, malo Hiltera slušam i gledam francuske modne ikone, poslušam Monro kako peva Kenediju itd.![]()
PodeViCemo gaIZDAJNICYYYY!!!1!1
Što, oš na kauč?Ti beše psiholog?![]()
![]()
Kažem ja da se sa nama nikad ne zna gde ćemo tačno završiti.Nismo mi baš najnormalniji, a sve je krenulo od mog Petra Graše i Utorka![]()
Nije slično ali me podsjeti, čitala sam da postoji oni koji mogu da se izmjeste iz ovog linearnog vremena, i da se kreću kroz vrijeme, ne fizički već energetski, da jasno 'vide' i prošle i buduće vremenske niti.Po sadašnjim teorijama putovanje unazad kroz vreme nije moguće, samo unapred.
Kako to pacijentima kažeš da nisu najnormalniji?!Što, oš na kauč?![]()
Krenula mi slinicaJedem mandarinu pa se kontrolišite, hvala![]()
Čudni su putevi Gospodnji.Kažem ja da se sa nama nikad ne zna gde ćemo tačno završiti.![]()
Moji "pacijenti" ne govore i ne razumiju šta im imam rećiKako to pacijentima kažeš da nisu najnormalniji?!![]()