Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.190
Jao štiklica

Fešn jes jes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao štiklica
Zaboravio si na unihopke i dene većSad vam trebaju čizmice. Prošlo vreme štikli.![]()
Ti reče da zamućeno ne čitašDžaba ti taj zamućeni stil![]()
Neću zalaziti u to šta je ispod. Ja sam džentlmen.Zaboravio si na unihopke i dene već![]()
Ima ona Lavlja griva koja izgleda ko DLAKAVI karfiolIdi u pic, pečurke i karfiol liče![]()
Taman da ga izdepiliramo pre krka!Ima ona Lavlja griva koja izgleda ko DLAKAVI karfiol
![]()
Isto sam pomislila!To je mačka vjerovatno![]()
Kakvo li je ovo na dodir?Ima ona Lavlja griva koja izgleda ko DLAKAVI karfiol
![]()
Navikla jeKakvo li je ovo na dodir?![]()
Ne znamKakvo li je ovo na dodir?![]()
Pipač! Ypomoćyyyyyyy!Kakvo li je ovo na dodir?![]()
Najcrnje je što se ja uopšte ne LOŽIM na dlake!!!!!Navikla jeAždahi je karfiol sav neobičan i u fazonu je - gde su dlake, šta je ovo
![]()
Pa pogledaj sliku.. kao da traži da se pomazi, pomiluje...Pipač! Ypomoćyyyyyyy!
Pa kad su se depiliraliNajcrnje je što se ja uopšte ne LOŽIM na dlake!!!!!
Samo mi ne smetaju
Nisam imala one sa dlakavim ramenima i vratom
Manijaaaak, mazio bi ga!Pa pogledaj sliku.. kao da traži da se pomazi, pomiluje...
![]()
Moj muž SVE moje bivše zove MAJMUNI a album gde su im slike MAJMUNARNIKJa jednom na moru videla čoveka leži na stomaku, sunča leđa, i vidim iz daljine crni se nešto na njemu, ja kako se više približavam ono sve crnje, kad ono čoveku crna leđa od dlaka koliko ih ima.
Takva leđa više nikada u životu nisam videla, sprdali se posle kako nema poente da se sunča i kako njemu ni ne treba spf, njemu dlake zaštita, sunce nema šanse da prodre do kože.![]()
Mi mačkari smo oguglali na dlakeAh, evo nas opet o dlakama![]()
Imaš album bivših...Moj muž SVE moje bivše zove MAJMUNI a album gde su im slike MAJMUNARNIK
Ja odma kažem ko sam i šta sam!Imaš album bivših...Zanimljivo.
I kako, pregledali ste ga zajedno...?
![]()
Nisu u tom albumu SAMO bivši, nego određen period mog životaImaš album bivših...Zanimljivo.
I kako, pregledali ste ga zajedno...?
![]()
U principu ne, ali za tebe napravim izuzetakTi reče da zamućeno ne čitaš![]()
AhaaaNisu u tom albumu SAMO bivši, nego određen period mog života