Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.702
UglješaDa imam domaćina, kremirala bih ga slučajno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UglješaDa imam domaćina, kremirala bih ga slučajno![]()
Pod kosinomLako je vama, u mojoj vjeri kurko, samo te zamotaju u bijelo platno i zatrpaju![]()
Ja nisam sa crkvom u najboljim odnosima tako da me mogu i spaliti ko Đenku.Lako je vama, u mojoj vjeri kurko, samo te zamotaju u bijelo platno i zatrpaju![]()
Vučeš me za tastaturu da ispričam crnjak sa bebomUglješa![]()
Eksplodirao bi krematorijumJa nisam sa crkvom u najboljim odnosima tako da me mogu i spaliti ko Đenku.Kakav sam baksuz, to bi možda i bila skuplja opcija.
![]()
Ja sam za kremaciju, vikinška sahrana.Ja nisam sa crkvom u najboljim odnosima tako da me mogu i spaliti ko Đenku.Kakav sam baksuz, to bi možda i bila skuplja opcija.
![]()
Da se probudimo!Mislim da sam više puta pisala koji je moj najveći strah oko sahranjivanja![]()
Tebi da stave zvonceMislim da sam više puta pisala koji je moj najveći strah oko sahranjivanja![]()
Vidite koliko je lepše pričati o smrti i sahanjivanju nego o braku i m-ž odnosima...![]()
Hiv, korona...to je pozitivno. Sutra bi mogli za promjenu nešto pozitivnije.![]()
Tebi da stave zvonce
Kao u srednjem veku onima za koje su mislili da su vampiri
Koliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici.Ja sam za kremaciju, vikinška sahrana.
Što jednostavnije to bolje, ionako ti svejedno.
A ne da daš 1000-2000€ za sanduk koji će ionako da istrune u zemlji, bukvalno bacanje para u zemlju.
Da, kad se razmišlja o smrti shvatiš da za sve ostalo ima rješenja i ima nade. Dok smo živi.Vidite koliko je lepše pričati o smrti i sahanjivanju nego o braku i m-ž odnosima...![]()
NisiMislim da sam više puta pisala koji je moj najveći strah oko sahranjivanja![]()
Zvono kao spas?Mislim da sam više puta pisala koji je moj najveći strah oko sahranjivanja![]()
Oko 40-50k su čini mi seKoliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici.![]()
Bože, tako sam imala ideju nakon smrti dede kad mu je ostao telefon, da pozivam ljude s kojima nije bio dobar pa da im kažem da su oni sledećiNe znam zašto ne praktikuju to
Iako ko će čuti zvonce, bolje da u ovim modernim vremenima telefone stave![]()
Zato je bolje da zadužiš nekoga da te probode kao ljude nekad da se ne povampire!![]()
![]()