Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.477
Podsjetili ste me na pjesmicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi skupa s tobomKoga bre vas?! Ko je sa tobom, govori!![]()
A što je subota mrtvačka?
Ti mene na ovu hahahaPodsjetili ste me na pjesmicu![]()
To mi ne piše u izvodu rođenih.Iz kojeg razloga.
Ja sam isto u subotu.
Bio lep sunčan dan, a ni uvečee nije padala kiša.
Pa realnoPa da, rekoh koja je razlika u razmišljanju tad i sad?
Mrsko pa mrsko, kratko pa kratko
Što bi rekla Lobica - Ko bi se skid'o za to kratko![]()
Ahaha dobro si prošla, ja nedavno ostavila ringlu, ali sreća pa sam trknula u prodavnicu koja mi je prva blizu pa se nisam dugo zadržala.![]()
Sve ću vas povedem, biće tema ispovedaonica kod duda na herojevom grobu
Zato se i govori u našem narodu: je*em ti mrtvu subotu"Subota mrtvački dan" odnosi se na verovanje da je subota u srpskoj narodnoj tradiciji povezana sa mrtvima, dan za odavanje počasti pokojnicima izlaskom na groblje, paljenjem sveća i pravljenjem daća. Takođe, u nekim krajevima, na dan poznat kao Zaklopita subota, muškarci bi izbegavali brijanje i šišanje kao znak žalosti i poštovanja prema mrtvima.
Obično ljudi subotom idu na groblje, prave daće, zadušnice...
Aww, vodiš nas sa sobom, ipak nas voliš, nas digitalne entiteteSve ću vas povedem, biće tema ispovedaonica kod duda na herojevom grobu
Radi sigurno.Ima na Temu i protivpožarni aparat![]()
Moram od nekog da naplatim 1€, kao HaronAww, vodiš nas sa sobom, ipak nas voliš, nas digitalne entitete![]()
Uvek bio za slogu i zajedništvo.Svi mi skupa s tobom![]()
Radi, izaziva požar umesto da ga gasiRadi sigurno.![]()
Bratstvo i jedinstvoUvek bio za slogu i zajedništvo.![]()
Meni je ovo najjače ipakKad se pomene muž Crnogorac, meni uvek ova scena odzvanja u glavi:
![]()
Znači subotom puštaju dlake."Subota mrtvački dan" odnosi se na verovanje da je subota u srpskoj narodnoj tradiciji povezana sa mrtvima, dan za odavanje počasti pokojnicima izlaskom na groblje, paljenjem sveća i pravljenjem daća. Takođe, u nekim krajevima, na dan poznat kao Zaklopita subota, muškarci bi izbegavali brijanje i šišanje kao znak žalosti i poštovanja prema mrtvima.
Nećemo. Kupićemo onaj s oglasa sa aluminijumskom folijom protiv crva.Sveža raka je iskopana, u njoj naša tela biće zakopana, crvima ćemo biti hrana![]()
Jel se smelo depilirati?"Subota mrtvački dan" odnosi se na verovanje da je subota u srpskoj narodnoj tradiciji povezana sa mrtvima, dan za odavanje počasti pokojnicima izlaskom na groblje, paljenjem sveća i pravljenjem daća. Takođe, u nekim krajevima, na dan poznat kao Zaklopita subota, muškarci bi izbegavali brijanje i šišanje kao znak žalosti i poštovanja prema mrtvima.
Da imam domaćina, kremirala bih ga slučajnoDomaćice![]()
Lako je vama, u mojoj vjeri kurko, samo te zamotaju u bijelo platno i zatrpajuNećemo. Kupićemo onaj s oglasa sa aluminijumskom folijom protiv crva.![]()