Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

A plan C je verovatno
the last of us club GIF
Fen u kadu :srecna:

1759862111993.gif

Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.

Kakve ste vi, da se udarate guzicom u dupe ako nađete nekog sa ženskim cigaretama i plavim pantalonicama 🤣🤣🤣

I zašto niko ne poteže te teme nego samo kao muškarci nisu muškarci kao nekada :tiganj: Bitno da ste vi kao žene nekad, vi ste još dalje od njih 🤣 :zurka:
:roll:

Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.

Kakve ste vi, da se udarate guzicom u dupe ako nađete nekog sa ženskim cigaretama i plavim pantalonicama 🤣🤣🤣

I zašto niko ne poteže te teme nego samo kao muškarci nisu muškarci kao nekada :tiganj: Bitno da ste vi kao žene nekad, vi ste još dalje od njih 🤣 :zurka:
blah GIF

Sve si u pravu, i jedni i drugi smo za odstrel :koto:
Više se ne zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju 🤷

Osim naravno kod @Neovisnica u tuđini ali nje nema da se glasne :(
Možda radi na novom zanijeseću :per:

Poslednja izmena:
Zato uvek plan B mora biti spreman.
Prvo se on skida, a ako nam se ne svidi ponuđeno kažemo mu na uvce kako smo transrodne osoPe, da smo se operacijom preobrazile u ženu, pa nek pobegne sam od nas, istraumiran, trajno oštećen! :srecna: :rotf:

Naopako, a šta ako mu se to svidi?! Onda plan C!:srecna::rotf:
:hahaha1:

Stvarno sam jedno neiskusno čeljade, Žardinjera likes this 🤣

Ali baš ne znam kako bih se ponašala u takvoj situaciji :rumenka:

Ili recimo - kme, kme, muškarac kaže da ide da piški.

Gore je i razmaženije da ti to smeta nego da to govoriš. Jao muž mi govori čarapice, dragi Bravo, da li se razvedem? More... zamišljam moju babu koja je jela travu bežeći od ustaša kako joj posle rata smeta jer muž govori da ide da piški

1000060482.gif

1000060481.gif

Ne znam kako si zamislio da bi Milunka Savić bila sa nekim s ženskim pantalonicama i cigaricama.
Budi ti mužjak za takvu, pa ćeš možda i nać svoju Milunku. :kiki:

Gore je i razmaženije da ti to smeta nego da to govoriš. Jao muž mi govori čarapice, dragi Bravo, da li se razvedem? More... zamišljam moju babu koja je jela travu bežeći od ustaša kako joj posle rata smeta jer muž govori da ide da piški

Pogledajte prilog 1796877

Pogledajte prilog 1796873
ma, ko je tebe dir'o? :D Ko te iznervir'o?

Pogledajte prilog 1796877

Pogledajte prilog 1796873
Ne znam kako da ti kažem ali kroz istoriju žene su se promijenile na bolje, muškarci na gore. Današnji muškarci su nesposobni da se brinu sami o porodici, ja bih rado kod kuće rađala i odgajala rumenu dječicu a da muž, otac te dječice ide u lov da nas prehrani, da nam osigura sve potrebno za život ali ne može. Ne umiju i nemaju vremena :D

Back