Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Imao sam ja na bivšem poslu jednog takvog što ga žena dovozila svako jutro.
I mi imamo takvog. Ali zato što on ni ne vozi. Generalno je sav uplašen, da mu kažeš BU odskočio bi do plafona. Lik baš nema nijednu mušku osobinu. Ali njegovoj ženi to očigledno ne smeta.
Većinu žena što znam, a udate su, uglavnom tretiraju muža kao još jedno dijete i one sve vuku i rade.
Pa ko voli - nek izvoli 🤷

Inače svu šalu na stranu, toliko mi više prija ženska energija u poslednje vreme da je to nenormalno.

Mogu iz primera navesti kako i zašto.

Naravno, svako je osoba sa imenom i prezimenom i protiv sam svake generalizacije, ali jbg, neke činjenice su činjenice.

Mada, opet, ni to nije stvar polova i da si nekakav jer si takav rođen nego stvar ličnog izbora i kako se oblikuješ kroz život.

Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.

Kakve ste vi, da se udarate guzicom u dupe ako nađete nekog sa ženskim cigaretama i plavim pantalonicama 🤣🤣🤣

I zašto niko ne poteže te teme nego samo kao muškarci nisu muškarci kao nekada :tiganj: Bitno da ste vi kao žene nekad, vi ste još dalje od njih 🤣 :zurka:
mimibubu.gif

Pričala sam ja mislim o onoj koleginici što tepa mužu preko telefona i zove ga Milice...zove ga oko 10 da ga probudi, pa kao jesi pikio, jesi jeo ono što sam ti ostavila, ciju, ciju..
A on matora crnogorština, neradnik i svirač q. 🤣
Kad je tako tepala dok je bila na službenom putu, kolega pitao - Koliko vam kćerka ima godina? 🤣

Ovaj je vozio, kad mu žena nije bila tu, dođe sam kolima. Ali kad je žena tu obavezno su imali taj ritual🤷

ako su oboje radili, možda je njen posao više udaljen od kuće nego njegov, pa im je lakše da ona vozi, ostavi njega i produži dalje :srecna:

a uštede na gorivu jer ne idu sa dva auta:np:

Za otvaranje vrata već nemam pojma :lol:

Normalno da je ona gora. Ali njoj puno znači da je udata i to za Crnogorca.
Ona i koleginica su se takmičile koja će više da cvrkuće sa mužem preko telefona pred svima nama.
Epilog - jednoj muž pobjegao u CG, druga se razvela.
E vala se sa Crnogorcem posebno usrećila :hahaha1:

ako su oboje radili, možda je njen posao više udaljen od kuće nego njegov, pa im je lakše da ona vozi, ostavi njega i produži dalje :srecna:

a uštede na gorivu jer ne idu sa dva auta:np:

Za otvaranje vrata već nemam pojma :lol:
Da, ali što mu još vrata otvara kad ga doveze ? :huh:

Ako nije ručka pokvarena 🤔

Back