Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mi imamo takvog. Ali zato što on ni ne vozi. Generalno je sav uplašen, da mu kažeš BU odskočio bi do plafona. Lik baš nema nijednu mušku osobinu. Ali njegovoj ženi to očigledno ne smeta.Imao sam ja na bivšem poslu jednog takvog što ga žena dovozila svako jutro.
Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.
Kakve ste vi, da se udarate guzicom u dupe ako nađete nekog sa ženskim cigaretama i plavim pantalonicama
I zašto niko ne poteže te teme nego samo kao muškarci nisu muškarci kao nekadaBitno da ste vi kao žene nekad, vi ste još dalje od njih
![]()
![]()
Zašto ne pričamo o nečemu što nam je zajedničko, kao npr. dlake![]()
Kako lijepa pjesma, a tako odvratan dan
Ovaj je vozio, kad mu žena nije bila tu, dođe sam kolima. Ali kad je žena tu obavezno su imali taj ritual![]()
VidimoInače svu šalu na stranu, toliko mi više prija ženska energija u poslednje vreme da je to nenormalno.
E vala se sa Crnogorcem posebno usrećilaNormalno da je ona gora. Ali njoj puno znači da je udata i to za Crnogorca.
Ona i koleginica su se takmičile koja će više da cvrkuće sa mužem preko telefona pred svima nama.
Epilog - jednoj muž pobjegao u CG, druga se razvela.
Da, ali što mu još vrata otvara kad ga doveze ?ako su oboje radili, možda je njen posao više udaljen od kuće nego njegov, pa im je lakše da ona vozi, ostavi njega i produži dalje
a uštede na gorivu jer ne idu sa dva auta
Za otvaranje vrata već nemam pojma![]()
Meni je uvijek više odgovarala muška energija, svaki izlet u žensko društvo sam skupo platila![]()
Ne možeš vjerovati koliko ženi znači što je udata za Crnogorca, iako je lik obični parazitE vala se sa Crnogorcem posebno usrećila![]()
Da li je sad kad je palo veče makar malo bolje. Ili ne voliš utorak?Kako lijepa pjesma, a tako odvratan dan![]()
Neki role-playDa, ali što mu još vrata otvara kad ga doveze ?
Ako nije ručka pokvarena![]()
Da, ali što mu još vrata otvara kad ga doveze ?
Ako nije ručka pokvarena![]()
Pa to je, on ko direktor sedi i čeka da mu ona otvori vrata, a bio referentZa otvaranje vrata već nemam pojma![]()
Ja mrzim utorak.Da li je sad kad je palo veče makar malo bolje. Ili ne voliš utorak?