Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Jednom nakon fajronta sjeli mi na cevape, i sad moj drug naruci '5 cevapa'. Cekaj jedno sat vremena da ih ispeku - kad ide konobar donosi one silne tanjure, 5 tanjura od po 10 cevap. Nama nista nije jasno, pitamo ga - kaze on pa narucili ste 5 cevaopa, misleci na 5 porcija 🤣 . Vjerovatno mu niko do sada nije narucio malu porciju od 5 cevapa.
Hahaha, ovo je predobro. 😄

Dobro me podseti, baš mi se piškilo kad sam trčkarao i jedva sam čekao da dođem kućici da izujem patikice, skinem šorcić i obavim nuždicu :zaljubljena: Onda sam ručkao, pa skinuo majčicu da se tušnem, ali sam prvo kakio ☺️
Nije ni čudo što pušiš ženske cigare i nosiš nEžno plave pantalone. :kiki:

Stiže nova smena, od 19:00 😂
a nas dvoje pratimo sve budno
:whistling::whistling:
muppets tv show GIF

Jes rac dan, ko će nam sad biti Halid :(
Halid... super su mu pjesme za kafane, ali nisam nikada bio na njegovom koncertu. U aprilu ove god. je bio ovde, a posto nije bilo nekih koncerata bas odavno (ranije ih je bivalo dosta, ali puklo je ovo trziste, izgleda), htjeli ja i jedan drug da odemo. Ostali slabo ko od ekipe je htio - znas kako je kad si gasterbajter, sve ti kao skupo 🤣 . Bio je petak, i na kraju ni tom drugu se nije islo jer je radio taj dan, tako da nisam ni ja otisao :D. A cuo sam poslije da je bio dobar koncert, jos sam se i bio pozelio nekih koncerata.

@Žardinjera nikada ne bih rekla da si asocijalna, ja mislila ti žariš i pališ gde god dođeš 😂
Pa tako djelujem spolja, žarim und palim :per:ali u suštini jedva čekam da svi odu ili da ja zapalim :rotf:
Mislila sam da misliš na Durmitor kao CG Durmitor a ne na restoran :rumenka:
Moja je greška što nisam Durmitor stavila pod navodnike :rumenka:
Mada i meni se redovno desi taj zez, prije neki dan dok smo se trener i ja vozikali gradom onako znojavi i zadihani :rumenka:i komentarisali neki italijanski restoran, on reče - A za vikend, znaš šta? Durmitor.
I ja, iako smo pričali o restoranima pomislih da ide na planinu Durmitor :rumenka:
Valjda što je meni to želja :rumenka:

Back