Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.139
Profesora Miodraga Zeca bih mogla slušati satima. Prepametan & presimpatičan 
Nije ni čudo - Krajišnik

Nije ni čudo - Krajišnik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek više ni u lenjir ne može da veruje, sramota!
Mislim da ga koristi u druge svrhe!Taj lenjir bi trebalo Heca da nosi kad mjeri dužinu ćevapa![]()
Misliš mjeri debljinu ćevapa?Mislim da ga koristi u druge svrhe!![]()
![]()
Ma
trener i ja vozikali gradom onako znojavi i zadihani![]()
Možete zajednoI ja, iako smo pričali o restoranima pomislih da ide na planinu Durmitor
Valjda što je meni to želja![]()
Ma
zar za to ne sluzi krojacki metar?
![]()
Djelimično lakiram, on nit je znojav nit zadihan, al' ja znojava i zajapurena za sve pare
Dobro osmišljen plan je pola poslaA u fino si ti to osmislila, s jednim u Niš, s drugim na Durmitor, na oba mEsta se dobro jede.. a gdje se dobro jede, mora dobro i da se troši.Energija.
![]()
Kurejski, normalno, samo oslobođeno!Sviđa mi se kako razmišljaš![]()
Čovjek je izgleda samo uživo siguran, a tad može biti kasno.Čovek više ni u lenjir ne može da veruje, sramota!
Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.Nije ni čudo što pušiš ženske cigare i nosiš nEžno plave pantalone.![]()
Ne kapiramČovek više ni u lenjir ne može da veruje, sramota!
Zato uvek plan B mora biti spreman.Čovjek je izgleda samo uživo siguran, a tad može biti kasno.![]()
Pa ono jes
Zato uvek plan B mora biti spreman.
Prvo se on skida, a ako nam se ne svidi ponuđeno kažemo mu na uvce kako smo transrodne osoPe, da smo se operacijom preobrazile u ženu, pa nek pobegne sam od nas, istraumiran, trajno oštećen!![]()
Naopako, a šta ako mu se to svidi?! Onda plan C!![]()
A plan C je verovatnoZato uvek plan B mora biti spreman.
Prvo se on skida, a ako nam se ne svidi ponuđeno kažemo mu na uvce kako smo transrodne osoPe, da smo se operacijom preobrazile u ženu, pa nek pobegne sam od nas, istraumiran, trajno oštećen!![]()
Naopako, a šta ako mu se to svidi?! Onda plan C!![]()
Hoću i ja Milunku Savić kad ono sve mere korake, bleje na forumima, instagramima, idu na časove čitanja natalnih karti... ne znaju kuvati - naručuju sa Glova, mama im dolazi da im usisa i opere, ne rađaju decu da ne bi dobile celulit i da im vаgine ne bi otekle... ali jbg.
Kakve ste vi, da se udarate guzicom u dupe ako nađete nekog sa ženskim cigaretama i plavim pantalonicama
I zašto niko ne poteže te teme nego samo kao muškarci nisu muškarci kao nekadaBitno da ste vi kao žene nekad, vi ste još dalje od njih
![]()
![]()