Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža" 🍞 , 47g trouglastog sira, 3 lista gaude 🧀 , crvenu papriku 🌶️ , krušku 🍐 , bananu 🍌 , 16 indijskih oraha i 40g štrudli. Verovatno će poslednje dve vrste hrane ostati za sutra, ali videćemo u zavisnosti od apetita :balavi:
Confused Little Girl GIF

Da, poneo sam na posao baš 16, jer spada u moje omiljene brojeve, stepene broja 2. Pošto je bilo mnogo druge hrane, pojeo sam samo 8 kada je brat mnom i društvom slavio rođendan 4.10., a rođen je 1.10. Od tih 200g je ostalo još dosta, pa je brat deo poneo sa sobom, a ostalo ćemo ja i mama polako da pojedemo ovih dana :)
Sve ste ih izbrojali? :D

Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža" 🍞 , 47g trouglastog sira, 3 lista gaude 🧀 , crvenu papriku 🌶️ , krušku 🍐 , bananu 🍌 , 16 indijskih oraha i 40g štrudli. Verovatno će poslednje dve vrste hrane ostati za sutra, ali videćemo u zavisnosti od apetita :balavi:
Pobednik kao manekenka. :D
A znas kako se kaze za ishranu manekenki? :zplez:

Jesi li naručivala sa Temu flastere protiv bolova? Rade posao ;) Ja jesam. Ništa nisu lošiji a ni drugačiji od ovih iz apoteka, samo su mnogo jeftiniji. Ima i za uspavljivanje lakše @Bebica Be sleep flasteri, rade posao

Hvala Minka. :heart:
Evo, rekla sam mužu za to, kaže neće flaster.
Trenutno uzima Josif Pancic kantarionovo ulje, kaže da mu kao pomaže...

Back