Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.630
Više ne boli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više ne boli?
Mislim da imamo u zamrzivaču kancelarijskom neki slaldoled za tebe![]()
U četvrtak idem da vide da li je koren zuba u sinusuViše ne boli?
Jesi umnjak vadila ili?U četvrtak idem da vide da li je koren zuba u sinusušta god to značilo. Kaže hirurg, nema veze, ušićemo.
"šta si ti druže? Doktor ili krojač?"![]()
I dva dinara druže!Jedan čvarak je i dalje neprevaziđen.
Želim, gladna saaaam, ništa krkao nisaaaam!Ja sam kupila 8 komada krispi piletine12 komadića pekarskog krompira i 118 gr kupus salate
I @Pobednik79 sve me koštalo 4, 20 kmto je oko 2 eura.
Pogledajte prilog 1796589
nisam vadila zub. sekli dva korena pa moralo hirurški. Pa me ušili.Jesi umnjak vadila ili?
Ja sama sebi pokidala konce od umnjaka posle 2 dana, logično, nisam mogla usta zatvorena da držim.![]()
Podseti me na,nisam vadila zub. sekli dva korena pa moralo hirurški. Pa me ušili.kontam, da ne bih puno pitanja postavljala.
A ovo za četvrtak nemam pojma šta će biti, ali će ušiti posle![]()
Mora da usije, jer ako ostanu otvoreni, tipa pijes nesto, ice kroz nos.U četvrtak idem da vide da li je koren zuba u sinusušta god to značilo. Kaže hirurg, nema veze, ušićemo.
"šta si ti druže? Doktor ili krojač?"![]()
Hvala.Podseti me na,
Ušivaj hahahahah
Biće dobro tooo, držimo palčeve!![]()
značiMora da usije, jer ako ostanu otvoreni, tipa pijes nesto, ice kroz nos.
Ma opusteno.Hvala.
Kako god da bude, moramnema nazad.
Rekla sam hirurgu, ako se usudi da nađe još nešto, nek čupa svenemam više živaca
Da, kao Čarli Šin što je šmrkao kokain.značimogla bih i da pijem kroz nos?
Stavim slamčicu u nos i srčem sok![]()
Idi da ti ušijuMa opusteno.
Proce.
Ja imam upali desni, plus sinus me muci.![]()
Ispiram 3% hidrogenom, naravno razblazen, isao kod zubara, skinula mi plak i kamenac, bolje je.Idi da ti ušiju
Šalim se. Ispiraj žalfijom
što razblažen? Pa to je 3%Ispiram 3% hidrogenom, naravno razblazen, isao kod zubara, skinula mi plak i kamenac, bolje je.
A hladnije od sutra i sve tako reeedooomdanas toplije nego juče![]()
Jer mora se razblaziti, ne smije se cist nikako.što razblažen? Pa to je 3%
Jer mora se razblaziti, ne smije se cist nikako.
Ja idem 2:1
3% hidrogen i sam je prejak, i pise da se koristi za spoljasnu upotrebu.tj, stomatologiji
Na mene ne deluju ni lekovi ni anestezija, tako da ne razblažujem 3%3% hidrogen i sam je prejak, i pise da se koristi za spoljasnu upotrebu.
Ide 2 dijela vode i jedan dio hidrogena da se razblazi