Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.076
U 2 ujutru ?Moji demoni požude su u penziji zajedno sa mnom. Sefimo ispred prodavnice i pijemo pivo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U 2 ujutru ?Moji demoni požude su u penziji zajedno sa mnom. Sefimo ispred prodavnice i pijemo pivo![]()
Ne, tad smo u wc-u zajednoU 2 ujutru ?![]()
Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža"Šta ćete vi jesti?![]()
mogo ti tih 47 grama47g trouglastog sira
Sa kim si u 2h u wc- u zajedno?!Ne, tad smo u wc-u zajedno
sas moji demoni, držimo kolegijum na wc šoljiSa kim si u 2h u wc- u zajedno?!![]()
Čudo ti daješ tako oslobođeno i još nudiš!
Brojao si orahe?Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža", 47g trouglastog sira, 3 lista gaude
, crvenu papriku
, krušku
, bananu
, 16 indijskih oraha i 40g štrudli. Verovatno će poslednje dve vrste hrane ostati za sutra, ali videćemo u zavisnosti od apetita
![]()
ne dajem, nego vam kažem da kupite u lidluČudo ti daješ tako oslobođeno i još nudiš!
Raste tiiiii, ne vadi se, bolje govori što si bio budan u dva, varaš me jeeeeel?!sas moji demoni, držimo kolegijum na wc šolji
Valjda 23,3g? Tih 47g su 2 od 6 sireva iz pakovanja od 140gmogo ti tih 47 grama
smanji to na 32,3 grama
permutacija brojevaValjda 23,3g? Tih 47g su 2 od 6 sireva iz pakovanja od 140g![]()
kao što rekoh to ne treba vas da zanimabolje govori što si bio budan u dva
Permutovaću te ja, samo ako saznam da me varaš.permutacija brojeva
Da, poneo sam na posao baš 16, jer spada u moje omiljene brojeve, stepene broja 2. Pošto je bilo mnogo druge hrane, pojeo sam samo 8 kada je brat mnom i društvom slavio rođendan 4.10., a rođen je 1.10. Od tih 200g je ostalo još dosta, pa je brat deo poneo sa sobom, a ostalo ćemo ja i mama polako da pojedemo ovih danaBrojao si orahe?![]()
Samo ga gledam šta radi, nisam zadovoljna njegovim!