Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ćudePermutovaću te ja, samo ako saznam da me varaš.![]()
![]()
odabiZnači želiš da te permutujem!![]()
![]()
Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža", 47g trouglastog sira, 3 lista gaude
, crvenu papriku
, krušku
, bananu
, 16 indijskih oraha i 40g štrudli. Verovatno će poslednje dve vrste hrane ostati za sutra, ali videćemo u zavisnosti od apetita
![]()
Sve ste ih izbrojali?Da, poneo sam na posao baš 16, jer spada u moje omiljene brojeve, stepene broja 2. Pošto je bilo mnogo druge hrane, pojeo sam samo 8 kada je brat mnom i društvom slavio rođendan 4.10., a rođen je 1.10. Od tih 200g je ostalo još dosta, pa je brat deo poneo sa sobom, a ostalo ćemo ja i mama polako da pojedemo ovih dana![]()
Nisam mazohista da brojim tu količinuSve ste ih izbrojali?![]()
Ne važi se, kupus moraš pojedinačno da izbrojiš a ne u gramima.Ja sam kupila 8 komada krispi piletine12 komadića pekarskog krompira i 118 gr kupus salate
I @Pobednik79 sve me koštalo 4, 20 kmto je oko 2 eura.
Pogledajte prilog 1796589
Drugi put hoću!Ne važi se, kupus moraš pojedinačno da izbrojiš a ne u gramima.
Nisam mazohista da brojim tu količinuSamo sam brojao one koje sam pojeo pre 3 dana(8) i poneo na posao(16).
Pobednik kao manekenka.Danas sam na posao poneo hranu od kuće: deo belog hleba "ruža", 47g trouglastog sira, 3 lista gaude
, crvenu papriku
, krušku
, bananu
, 16 indijskih oraha i 40g štrudli. Verovatno će poslednje dve vrste hrane ostati za sutra, ali videćemo u zavisnosti od apetita
![]()
Jesi li naručivala sa Temu flastere protiv bolova? Rade posaoJa jesam. Ništa nisu lošiji a ni drugačiji od ovih iz apoteka, samo su mnogo jeftiniji. Ima i za uspavljivanje lakše @Bebica Be sleep flasteri, rade posao
Mnogo jePosle ću uzmem 6 badema![]()
Mnogo je
Ja 4 badema i 18 gr slatkiša bez šećera sastavljenog od 63 zrna riže i 15 grama mliječne čokolade. Popila.4272 kapi vode
Pogledajte prilog 1796614
Mislim da imamo u zamrzivaču kancelarijskom neki slaldoled za tebe