Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.362
A mašinica za šišanje, trimer za bradu?E, sad dok pričamo, setio sam se da jesam i to majice. Ogroman trud, izgubljeni živci, bol u leđima jer stajao dok sam radio i ništa specijalno nisam postigao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mašinica za šišanje, trimer za bradu?E, sad dok pričamo, setio sam se da jesam i to majice. Ogroman trud, izgubljeni živci, bol u leđima jer stajao dok sam radio i ništa specijalno nisam postigao.
Ja sam ga gledao na netu.Halimin put je dosta jak film.
Ne znam da li ga je neko u Srbiji gledao osim mene.
Sramota!Ajde, hvala bogu, kombinacija bockanja u guzu pa potom oralne terapije uvek da dobre rezultate!
Kako nece biti pijani, kad ih u svakom stanu u koji dodju ponude picem, da "bolje odrade posao"Jao kad sam zvala zvaničnu službu za ispuštanje vazduha iz radijatora- došla dva mamlaza, toliko pijana da ne mogu da stoje
I još mi seru što ja sama nisam to uradila
A zašta vas onda plaćaju, da šljemate?
Cekala sam te da ti pustim jedan spot, moj omiljeniNe volEm jesen!![]()
U doba ex-yu Srbija je imala najvecu produkciju filmova - ipak su najvece filmske kuce i najpoznatiji glumci bili u Srbiji. Pravljeni su filmovi koje su mogli da shvate svi sa podrucja ex-yu.
Lo, to ono istegnuće? Jesi dobro sada.Ima budem k'o nova!
Nije moglo bez kortika, zbog upale i otoka, znam da nije kortiko baš najbolje rešenje, ali jbg.
I to jutro veče ove nedelje primam, prošle nedelje sam jednom dnevno.
Dvajespet evura, kupila ja tati, kaže top.
Daaaa, još uvek ono, išijasni nerv u guzu kroz butku, zadnja loža, malko ga kao sanirala, tj. samo zakamuflirala, pa mi se bol, trnjenje napetost nije povuklo i onda lekar i boce prošle i ove nedelje.Trenutno pričate kako očerupati džemper?
Lo, to ono istegnuće? Jesi dobro sada.![]()
Spao broj prekrivača sa 5 na 3?Oj ljepote u toplom stanu![]()
U Sarajevu je, sad nadjoh, Akademija dramskih umJetnosti osnovana tek 1972. Znaci svi BiH glumci starije generacije su se skolovali uglavnom u BG, neki u Zagrebu. Ipak je Beograd imao mnogo duzu tradiciju, i ustanovu koja je skolovala mnogo dobre glumce.Ne znam toliko za produkciju, ali smo imali mnogo dobre glumce,legende
Imao jedan 2-3 god i izgubio, i ovaj drugi već 3 god.Dvajespet evura, kupila ja tati, kaže top.
Ne znam, ne diram krevet do večerasSpao broj prekrivača sa 5 na 3?![]()
Boga mi, borba, možda i pobijediteHuljina Srbija, sve što treba da znate, jedan slučaj sve opisuje.
U medijima greju u celom Beogradu, u stvarnosti nema grejanja![]()
Nema to veze ba, bitno je đe su se rodiliU Sarajevu je, sad nadjoh, Akademija dramskih umJetnosti osnovana tek 1972. Znaci svi BiH glumci starije generacije su se skolovali uglavnom u BG, neki u Zagrebu. Ipak je Beograd imao mnogo duzu tradiciju, i ustanovu koja je skolovala mnogo dobre glumce.
I da te podsjetim da si i ti rođeni SarajlijaU Sarajevu je, sad nadjoh, Akademija dramskih umJetnosti osnovana tek 1972. Znaci svi BiH glumci starije generacije su se skolovali uglavnom u BG, neki u Zagrebu. Ipak je Beograd imao mnogo duzu tradiciju, i ustanovu koja je skolovala mnogo dobre glumce.
Opušteno... Izglasaće ovaj narod za 10, max 20 god opet takvog.Huljina Srbija, sve što treba da znate, jedan slučaj sve opisuje.
U medijima greju u celom Beogradu, u stvarnosti nema grejanja![]()
Vest:Boga mi, borba, možda i pobijedite
Borba šupaka![]()
Vala ljepota je živjeti u uređenoj državi, evo tek 2.10. a radijatori pržeOpušteno... Izglasaće ovaj narod za 10, max 20 god opet takvog.![]()