Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u suštini, koliko znam samo su vršili probe, a po zakonu onda i moraju da greju ako je neke srednja dnevna temperatura tolika i tolika.

,,Prema odluci o snabdevanju grada toplotnom energijom, Član 43, grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali po toj istoj odluci, u periodu od 1. do 14. oktobra, ukoliko bude prognozirana srednja dnevna teperatura 12 stepeni ili niža, 'Beogradske elektrane' će grejati, odnosno prećiće u tople funkcionalne probe", najavio je Vukić."
Znam za to,ali se bar kod mene,nikad nisu pridržavali

Imaš li pravo glasa?

Na ceskim isborima ne, na srpskim da. Jedino sto moram 2-3 puta u Prag zbog toga.

Zar mu to nije normalno dupe? 🤔
Inače auto za koji bi verovatno znali samo na autootpadu da nije dospeo u taj film. 😆

Na mojoj slici jeste, u filmu je dosta prepravljen věci deo auta.

Pa kod mene se ne pridržavaju ni sad 🤣 A i probe i grejanje nisu isto, probe su gamad trebale još pre odrade i sad da se grejemo punom parom.
Jao kad sam zvala zvaničnu službu za ispuštanje vazduha iz radijatora- došla dva mamlaza, toliko pijana da ne mogu da stoje
I još mi seru što ja sama nisam to uradila
A zašta vas onda plaćaju, da šljemate?

1759415963687.jpeg

LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao. :zurka:
Gimnastika, rastezanje, istezanje, natezanje, bockanje! :zper:
Ma bravo!
Samo mi nešto olako rokaju tolike boce. Cijelim srcem se nadam da nisu i kortikosteroidi :)

LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao. :zurka:
Gimnastika, rastezanje, istezanje, natezanje, bockanje! :zper:
Ajde, hvala bogu, kombinacija bockanja u guzu pa potom oralne terapije uvek da dobre rezultate!

Izvinjavam se na nepoznavanju terminologije, ali vadim sad jesenje/zimske stvari i vuneni džemperi su mi se nakupili onih ućebanih grudvica.

Ima li neko preporuku za onaj neki aparatić koji skida to?
Ja sam to imala!
Minijaturni usisivačić na baterije
Ali, ako si neurotičan ko ja, čupkanje tih ćebica značajno pomaže kod smirivanja OKP- a

To se stvarno ovako zove

Sa našim aparatom za šišanje džempera i uklanjanje vlakana očuvaj svoju omiljenu odeću i vrati joj stari sjaj. Ovaj praktičan uređaj uklanja neželjene niti i vlakna sa odeće, ostavljajući je da izgleda kao nova.
100834.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back