Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.425
Serija je teški krindž festPo 20-ak minuta traju, toliko budna mogu izdržati![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija je teški krindž festPo 20-ak minuta traju, toliko budna mogu izdržati![]()
Posle svadbe dođu rode![]()

Dobro, potreban ti je odmor, da nećeš sam i u teretanu?Ja ti nalazim umesto da si odmah sama otišla i još prigovaraš! Odoh za Novu u Herceg Novi bez tebe!

A ko vas šiša, odoh leći i gledati ID X, možda bude sreće pa krene neka emisija o serijskimSerija je teški krindž fest
A ko vas šiša, odoh leći i gledati ID X, možda bude sreće pa krene neka emisija o serijskim![]()
A ko vas šiša, odoh leći i gledati ID X, možda bude sreće pa krene neka emisija o serijskim![]()
Most unlikely
Je l vi primećujete da su nam sve serije osim Roda i npr. te i još možda koje u nekom kriminal-triler-misterija fazonu?Ajd izađi napolje...da te ne bi ko kiflu ovde sad iskrivio
Most unlikely
Iliti
Malo vjerovatno
No nikad se ne zna![]()

Je l vi primećujete da su nam sve serije osim Roda i npr. te i još možda koje u nekom kriminal-triler-misterija fazonu?![]()
Jooj Minka će nam sada da se upoznaje sa BeogradomPripreme pred dolazak
![]()
Nisi puno propustio.Nisam gledao ništa kako sam otišao iz Srbije.
Nisipunoništa propustio.![]()
Pa kod mene
Red je i da živimo zajedno kad smo već kod braku A Rode nisu kriminal?Je l vi primećujete da su nam sve serije osim Roda i npr. te i još možda koje u nekom kriminal-triler-misterija fazonu?![]()
Pa kod meneRed je i da živimo zajedno kad smo već kod braku
![]()
Burek sa siromŠta si spremio Minki u miraz?

Pa tripovanje na kriminal i slJe l vi primećujete da su nam sve serije osim Roda i npr. te i još možda koje u nekom kriminal-triler-misterija fazonu?![]()
Drugačije su u odnosu na ostale. Kod ovih prevrćem očima jer mi deluje da scenarista se povremeno gubi.A Rode nisu kriminal?