EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 574
Dje si bila?Bila sam ti u Hercegovini danas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dje si bila?Bila sam ti u Hercegovini danas![]()
Joj i ja sam tu loša, hvala Bogu pa ne pričam sa Omerom, ignorišemo se, inače bi iskoristio priliku da me sad ismijavaDa ga onda ne pitam kod krave koja ima mladunče, tinejdžera i odraslu kravu, sve različitog naziva.![]()
Koncentracija je trenutna takva da sam pročitao da mora kontracepcija na 100%Mora koncentracija na 100% i nekako se ubode, ali ako trepneš, progutaš i padne na 99,9% odmah snaja postane ženina majka.![]()
Pa da, sa 3 strane naselja je bila linija razgranicenja - na Miljacki i sa dvije bocne strane naselja, tako da vjerujem da je tuda bilo minirano + mozda jos negsje u pozadini.Mi smo pobjegli sa Grbavice, tj. mama je preko Miljacke prešla na drugu stranu noseći mene u naručju, kroz rijeku, tata je već bio odveden. Kad smo se vratli u svoj stan Grbavica je bila puna mina![]()
Hahaha, ma to ja tako kažem, čisto da si olakšam tu njihovu podjelu po dobi.Krava tinejdžer![]()
U Mostar na kafu, u Jablanicu na ručak u Konjic na punjenje baterija, imaju super spa centar. Lijepa je. HercegovinaDje si bila?
DobarKoncentracija je trenutna takva da sam pročitao da mora kontracepcija na 100%![]()
De ne prepadaj me, taman sam konačno počela travom hodatiPa da, sa 3 strane naselja je bila linija razgranicenja - na Miljacki i sa dvije bocne strane naselja, tako da vjerujem da je tuda bilo minirano + mozda jos negsje u pozadini.
O Isuse..Koncentracija je trenutna takva da sam pročitao da mora kontracepcija na 100%![]()
Zato lepo, kažem ja - sestrin sin, ženina majka, kravina ćerka, kozin muž... i to je to.Da ga onda ne pitam kod krave koja ima mladunče, tinejdžera i odraslu kravu, sve različitog naziva.![]()
Fino, fino.U Mostar na kafu, u Jablanicu na ručak u Konjic na punjenje baterija, imaju super spa centar. Lijepa je. Hercegovina![]()
Tako i ja, šta fali nekome reći kravo jedna muška umjesto vole?Zato lepo, kažem ja - sestrin sin, ženina majka, kravina ćerka, kozin muž... i to je to.
Pitaš to nekadašnju mušku članicu.Tako i ja, šta fali nekome reći kravo jedna muška umjesto vole?
Da ga onda ne pitam kod krave koja ima mladunče, tinejdžera i odraslu kravu, sve različitog naziva.![]()
Mora kontracepcija na 100% i nekako se ubode, ali ako trepneš, progutaš i padne na 99,9% odmah snaja postane ženina majka.![]()
Odoh i ja pitati