Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.549
Ti si baš zahvalnaJa mog čoeka redovno zovem VITEZ kad mi utamani leptiricu
Jer nje se plašim više od svih buba zajedno
Smrdibube ja hvatam na čašu i razglednicu i izbacim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si baš zahvalnaJa mog čoeka redovno zovem VITEZ kad mi utamani leptiricu
Jer nje se plašim više od svih buba zajedno
Smrdibube ja hvatam na čašu i razglednicu i izbacim
U mnogim stvarima jesamTi si baš zahvalna![]()
Ma jes', vi žene ni ne prditeU mnogim stvarima jesam
I ne serem nikad
Al to nadoknadim kad pobesnim i krenem da urlam
Ja prdimMa jes', vi žene ni ne prdite![]()
Treba ti muško. Ili da pregleda ili da te štiti ili da ti skrene pažnju tako da ti to nije ni bitno.Nije nas bog uzalud stvorio!
I babarogeŠta je problem-komarci,smrdibube?
Znam da ti to ne veruješ,ali su provereno efikasne stvari koje koriste i ljudi drugih veraI babaroge
Ali to tražim samo ispod kreveta!
Mene jednom zaustavi zena na Terazijama, kao vrsi anketu, samo da odgovorim na nekoliko pitanja, treba joj jos samo nekoliko ispitanika pa da ide kuci. Ajd reko sto da ne - uvedose me na sprat u neke prostorijr. Kad su poeli da me bomvarduju sa pitanjima, nikad kraja. Htio sam.da se pokupim i izadjem, ali sam ostao do kraja. Zahvaljuju oni meni, zahvaljujem ja njima jer su konacno zavrsiliSumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavimsvaka traje između 25 i 40 minuta
znaš one dosade što te zovu telefonom i pristojno zamole da odgovoriš na "par" pitanja
e ta anketna pitanja ja pravim
![]()
Brate... zaustavio te neko na sred ulice i zvao te da ideš sa njima u neku prostoriju i ti pristaoMene jednom zaustavi zena na Terazijama, kao vrsi anketu, samo da odgovorim na nekoliko pitanja, treba joj jos samo nekoliko ispitanika pa da ide kuci. Ajd reko sto da ne - uvedose me na sprat u neke prostorijr. Kad su poeli da me bomvarduju sa pitanjima, nikad kraja. Htio sam.da se pokupim i izadjem, ali sam ostao do kraja. Zahvaljuju oni meni, zahvaljujem ja njima jer su konacno zavrsili. I dadose mi kutiju nekog keksa, kao u znak zahvalnosti.
Od tada vise ne odgovaram na ankete![]()
Kupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja.I babaroge
Ali to tražim samo ispod kreveta!
Babaroga prolazi kroz nameštaj i zidoveKupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja.I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano.
![]()
Da, i ja isto zbog toga ne brišem često prašinuKupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja.I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano.
![]()
Čivava. To bi pocepalo bilo koga/šta.Onda bar mačka!
Eto... I nema nam nikog ispod kreveta.Da, i ja isto zbog toga ne brišem često prašinu![]()
Nema čega nije bilo ispod, sve sam sklonila ljetos. Prazno. Ma provjerim samo da se njje zavukao ispod neki ubica, čovjek! Ne buba! Moram prestati gledati ID X.Kupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja.I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano.
![]()
Stvarnih opasnostiAko ne veruješ Ćero,čega se onda plašiš?
Iz praha si postao u prah ćeš se pretvoriti!Kupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja.I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano.
![]()
Znaš kolika je verovatnoća da ti se manijak krije pod krevetomStvarnih opasnosti![]()
Pa sta's kad te zeMska pozove da ides sa njom, to se ne odbijaBrate... zaustavio te neko na sred ulice i zvao te da ideš sa njima u neku prostoriju i ti pristao![]()