Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavim :D svaka traje između 25 i 40 minuta :D znaš one dosade što te zovu telefonom i pristojno zamole da odgovoriš na "par" pitanja :D e ta anketna pitanja ja pravim :D
Mene jednom zaustavi zena na Terazijama, kao vrsi anketu, samo da odgovorim na nekoliko pitanja, treba joj jos samo nekoliko ispitanika pa da ide kuci. Ajd reko sto da ne - uvedose me na sprat u neke prostorijr. Kad su poeli da me bomvarduju sa pitanjima, nikad kraja. Htio sam.da se pokupim i izadjem, ali sam ostao do kraja. Zahvaljuju oni meni, zahvaljujem ja njima jer su konacno zavrsili 😁. I dadose mi kutiju nekog keksa, kao u znak zahvalnosti.
Od tada vise ne odgovaram na ankete 😁

Mene jednom zaustavi zena na Terazijama, kao vrsi anketu, samo da odgovorim na nekoliko pitanja, treba joj jos samo nekoliko ispitanika pa da ide kuci. Ajd reko sto da ne - uvedose me na sprat u neke prostorijr. Kad su poeli da me bomvarduju sa pitanjima, nikad kraja. Htio sam.da se pokupim i izadjem, ali sam ostao do kraja. Zahvaljuju oni meni, zahvaljujem ja njima jer su konacno zavrsili 😁. I dadose mi kutiju nekog keksa, kao u znak zahvalnosti.
Od tada vise ne odgovaram na ankete 😁
Brate... zaustavio te neko na sred ulice i zvao te da ideš sa njima u neku prostoriju i ti pristao 🤣

I babaroge :)
Ali to tražim samo ispod kreveta!
Kupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja. 😁 I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano. 👌

Kupi krevet koji ispod kojeg mrav ne može da se zavuče. Ili stavi kofere, prtljag i kojekakve gluposti ispod njega kao što sam ja. 😁 I nemoj brisati prašinu čest - tad se tek ništa tamo neće zavući. Isprobano. 👌
Babaroga prolazi kroz nameštaj i zidove :mrgreen: 👹:zcepanje:

Nema čega nije bilo ispod, sve sam sklonila ljetos. Prazno. Ma provjerim samo da se njje zavukao ispod neki ubica, čovjek! Ne buba! Moram prestati gledati ID X.

Iz praha si postao u prah ćeš se pretvoriti!
Strah te da ne obrišeš pokojnu babu slučajno? :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back