Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla? :( Skup kvar?

Mislim da nije.
Moze da bude prekidac ili ako imas neke senzore za kisu.
Mene zeza brava na vratima.

1760431416124.jpeg

Sada ću ispričati jednu anegdotu.

Moja kuma živi u Australiji već nekih dvadeset godina. U tom trenutku su dečica bila mala.

Sada zamislite scenu, bazen s plavom vodom, šušte palme od blagog povetarca, primamljiv đakuzi u pozadini, sve sređeno kao iz časopisa i šest kokošaka koje trčkaraju po travi.
Prvo pitanje koje mi se nametnulo bilo je odakle je nabavila i kupila šest kokošaka u Australiji?

Zatim, te iste kokoške pustila je u dvorište, na umetnutu travu pored bazena i đakuzija, i to da bi deca imala dodir sa seoskim životom kakav imaju samo kada dođu u Srbiju.

Ali, naravno, idila nije dugo trajala.
Svih šest kokošaka su uginule. Da li ih je otrovala ili nešto treće, tema je škakljiva, ne pitam je više. :whistling:
Ona je svaku kokošku lično sahranila u po jednu saksiju sa cvećem. Čitavu jednu kokošku, u svom prirodnom obliku.
Dok se smejem do suza, samo zamišljam te saksije pored bazena, a ispod svakog cveta kokoška odgaja novi život.

Ako ovo nije australijski zen, ja ne znam šta jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back