Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 3.030
Vozi Minka a promaja pičiSamo taj podizač? Ma ebo taj prozor, i ne treba mi![]()
Ko zna di će ona stići
Došla kući, zabole je glava
Zato treba jedna dobra kava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozi Minka a promaja pičiSamo taj podizač? Ma ebo taj prozor, i ne treba mi![]()
To verovatno za vikend.Lazaaaaanjeeeeeee
Ja svakim danom sve više i više napredujem u suprotnom smeru.Ja ću danas praviti prvi put susam štapiće
Jesi i ti primijetila kako s godinama spontano više ulazimo u kuhinju?![]()
Sarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikad
Zamislila sam da bih ja mogla da čitam recept a on da mota sarme. Još ako ima muževne ruke, zaljubila bih se još više![]()
I nemoj! Mada vrv nije kod vas toliko, to su BG cene. I to je najgori scenario ako ti je otišao onaj motor podizača stakla ili kako se već zove. Možda je samo vlaga i treba čišćenje.Čega bolan 150, pa ne dam nema šanse!
A on je kralj bivšihPored Minke jedeš nešto što te asocira na bivšu![]()

Sve ostalo radi normala. Ali kontam da ne krene lančano..I nemoj! Mada vrv nije kod vas toliko, to su BG cene. I to je najgori scenario ako ti je otišao onaj motor podizača stakla ili kako se već zove. Možda je samo vlaga i treba čišćenje.
Pročitao sam ovo ko šešeljZato treba jedna dobra kava

Probaj da malo koristiš taj na suvozačevoj strani, možda je zaglavio ili loš kontakt i on podiže. Prekidač je od par desetina € pa na gore + rad, ako je on. Ukratko - nemam pojma.Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla?Skup kvar?
Ja bih da jedem ali ne i da pravimNe bih mu ni ja pravila, nek' pravi sebi ako mu se jedu![]()

Sarma je najukusnije kuvano jelo, pravda za sarmu!Nemojte o tom ogavnom jelu zvanom sarma, nema ni 10h![]()

Pozvao Seselj Tudjmana na kavu i Franjo pocastvovan tim pozivom podje u goste.Šta i kako si pročitao?
Pojasni!
Moj ćale i mota sarme, sa tim da to ne izgleda tako da moja mama čita recept nego ona radi sve ostaloSarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikad
Zamislila sam da bih ja mogla da čitam recept a on da mota sarme. Još ako ima muževne ruke, zaljubila bih se još više![]()

Gde sam rekao da je bivša?Pored Minke jedeš nešto što te asocira na bivšu![]()
Hvala, draga moja! Ma, nema tu, kad majstorica Bambi spremi, ne može da ne valja, može samo da nestane!Heco, dragi prijatelju, evo za tebe slika mog lazanja! srce, srce, skocko, tref
Pogledajte prilog 1800062
U jedan tanjir punjenje, u drugi kupus.Sarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikad
.gif)
Odvoj kupusNemojte o tom ogavnom jelu zvanom sarma, nema ni 10h![]()
LEpo. Kod mene mama pravi sarmu, tata ni recept ne čitaMoj ćale i mota sarme, sa tim da to ne izgleda tako da moja mama čita recept nego ona radi sve ostalo![]()
Rekao si cura, a ako nije sadašnja kao što nije, onda mora biti bivšaGde sam rekao da je bivša?

Džabe kad meso poprimi miris kuvanog kupusaOdvoj kupus![]()
Ako želiš da ga držiš otvorenog, stavi neku veću presavijenu pocepanu krpu iznad stakla koja će sprečiti zatvaranje do kraja. To ništa ne koštaMuški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla?Skup kvar?

Što si promijenio avatar, ubija mi oči ova neon bojaU jedan tanjir punjenje, u drugi kupus.A ne da savijaš da bi taj rad neko uništio.
![]()

Nemojte o tom ogavnom jelu zvanom sarma, nema ni 10h![]()

I ja sam prvu sarmu spremila tek kad sam se udala. I to Austrijancu.Sarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikad

Pa dogovorili smo sinoć, danas svi ručamo koketinu pečenu!

Je l može i depilaciju?Inače, kupio sam onaj aparatić za uklanjanje vlakana sa tkanine o kom smo pričali pa javljam kako radi.
Još da nađem nekog da ga koristi umesto mene jer nemam ja živaca za te stvari![]()