Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla? :( Skup kvar?
Probaj da malo koristiš taj na suvozačevoj strani, možda je zaglavio ili loš kontakt i on podiže. Prekidač je od par desetina € pa na gore + rad, ako je on. Ukratko - nemam pojma.😁

Šta i kako si pročitao? :huh:
Pojasni!
Pozvao Seselj Tudjmana na kavu i Franjo pocastvovan tim pozivom podje u goste.

Kad je dosao,doceka ga na vratima Seselj i rece mu:"Gde si Fvanjo kuco stava ajd skidaj se."

A Franjo zatecen rece:"Kaj bre sad da se skidam,zar me nisi pozvao na kavu?"

A Seselj:"Skidaj se da te kavam."

Sarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikad 🤣
Zamislila sam da bih ja mogla da čitam recept a on da mota sarme. Još ako ima muževne ruke, zaljubila bih se još više :rumenka:
Moj ćale i mota sarme, sa tim da to ne izgleda tako da moja mama čita recept nego ona radi sve ostalo :flert:
Pored Minke jedeš nešto što te asocira na bivšu :tiganj:
Gde sam rekao da je bivša?
Heco, dragi prijatelju, evo za tebe slika mog lazanja! srce, srce, skocko, tref

Pogledajte prilog 1800062
Hvala, draga moja! Ma, nema tu, kad majstorica Bambi spremi, ne može da ne valja, može samo da nestane!

Zamislila sam da bih ja mogla da čitam recept a on da mota sarme. Još ako ima muževne ruke, zaljubila bih se još više :rumenka:
U jedan tanjir punjenje, u drugi kupus. ☝️A ne da savijaš da bi taj rad neko uništio. :nono3:

Moj ćale i mota sarme, sa tim da to ne izgleda tako da moja mama čita recept nego ona radi sve ostalo :flert:
LEpo. Kod mene mama pravi sarmu, tata ni recept ne čita 🤣
A kad spremamo tata i ja nešto, ja čitam recept, on radi :srecna:
Gde sam rekao da je bivša?
Rekao si cura, a ako nije sadašnja kao što nije, onda mora biti bivša :aha:

Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla? :( Skup kvar?
Ako želiš da ga držiš otvorenog, stavi neku veću presavijenu pocepanu krpu iznad stakla koja će sprečiti zatvaranje do kraja. To ništa ne košta :)

I ja sam prvu sarmu spremila tek kad sam se udala. I to Austrijancu. :D
A to i nije bilo tako lose. Racunala sam da, ako ne ispadne dobra on i onako nece provaliti. :D
Ali bila je super.Nije Heca za mene dzabe rekao da sam majstorica u kuhinji.
:zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back