Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Pa jutarnja je obavezna, bolanPa koliko kafa sestro?!Tebi šolja za kafu dođe kao produžetak ruke
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jutarnja je obavezna, bolanPa koliko kafa sestro?!Tebi šolja za kafu dođe kao produžetak ruke
![]()

Zbunila si mi GuglMa štob rekli ubosni, pregone![]()
Obli je već iskusan, on to radi tijestomĆuti bona, moramo da ih plašimo!
Koja jutarnja kad ih imaš 5Pa jutarnja je obavezna, bolan![]()
Sad ti je jasnije što se chat gpt naljutio na mene?Zbunila si mi Gugl![]()
Ahaahhahahahahahah prvi put čujemMa štob rekli ubosni, pregone![]()

Šta mi ih brojiš??Koja jutarnja kad ih imaš 5![]()
Samo prirodnoObli je već iskusan, on to radi tijestom![]()

Pretjeruju-pregoneAhaahhahahahahahah prvi put čujem
Sad mi pade na pamet, dođi 'vamooooo da te nagnam!
Napad smeha
Kako da ne brojim kad na svaki drugi post odgovaraš "Nemoj sad, pijem kafu"Šta mi ih brojiš??
Jutarnja, popodnevna i večernja moraju biti, ostale ako se omakne, omakne se![]()
Ja nikako ne kontam šta vi koji ne pijete kafu radite ujutro? Probudite se i to je to?Kako da ne brojim kad na svaki drugi post odgovaraš "Nemoj sad, pijem kafu"![]()
Odgovorili smo ti već jednomJa nikako ne kontam šta vi koji ne pijete kafu radite ujutro? Probudite se i to je to?
Pijemo čajJa nikako ne kontam šta vi koji ne pijete kafu radite ujutro? Probudite se i to je to?
Sebi nirvanu, a nama bi lijandera dao.Od čega pijemo?![]()

Loptica.Ima li dobrovoljaca za depiliranje moje dlakave mace? Samo ozbiljni! Neozbiljni BLOK! U glavu. Zidarski.
To je zato što nisam još popila kafuOdgovorili smo ti već jednomIsto pitanje si napisala
![]()
Vala kakav si bolešljiv nemojDa li ustajati iz kreveta danas...![]()
Sta ti to treba u životu?Da li ustajati iz kreveta danas...![]()
Al' smo požuteli od muke, k'o da jesmoPa niste Japanci![]()
Pustila bradu od tri dana namerno da mu odradi piling.