Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.705
PredigraIzgleda da je samo početno zagrevanje prstiju u kosi![]()

Ali ti sad ni kosu nemaš! Moraš dlakavu ženku da tražiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PredigraIzgleda da je samo početno zagrevanje prstiju u kosi![]()
Snadjemo se mi nista ne briniA kasnije si skontao gde je najtoplije. Kod suprotnog pola, jelte.
Vi tu temperaturu nemate u tom području.![]()
Jutro jeeee utrojeeee, di mi je mikrofon!Dobro jutroo
Ne zna se šta je jezivije. Sama radnja ili još pred publikom. Boli na gledanje.Mene boli i saosećam dok gledam kako one gledaju i reaguju![]()
Ukljanjaju joj grejanje
Strah te da se ne opečeš?Ne može hladno odjednom u vrelo.![]()
Uglavnom žene imaju i kosu.![]()
Jutro jeeee utrojeeee, si mi je mikrofon!![]()
![]()
Fala fala, kako ga brzo daješ.
Au vidi
Fala fala, kako ga brzo daješ.
Sad dobro otvorite oči da me slušate i bolje čujete!![]()
I posle kažu žene razmažene, nisu hrabre,Ne zna se šta je jezivije. Sama radnja ili još pred publikom. Boli na gledanje.![]()
Kako znaš?Ne zna se šta je jezivije. Sama radnja ili još pred publikom. Boli na gledanje.![]()
Pa ako to radiš redovno i ne krenu, i ne boliI posle kažu žene razmažene, nisu hrabre,
Muškarci oplakuju sve žive kad hoćeš sisno područje da mu čerupaš, a mi glas ne pustimo. Samo suzice pustimo, krenu same od sebe.![]()
Mogu li popiti bar prvu kafu bez dlaka, iscjedaka, slina, prdeža itd?Smirite se.![]()
Ni mušku publiku za muškarca ne bi mogli naći, a ne glavnu žrtvu.I posle kažu žene razmažene, nisu hrabre,
Muškarci oplakuju sve žive kad hoćeš sisno područje da mu čerupaš, a mi glas ne pustimo. Samo suzice pustimo, krenu same od sebe.![]()
Šta bona gura u kosu??Strah te da se ne opečeš?
Znači prvo im guraš u kosu, pa onda![]()
Ma štob rekli ubosni, pregonePa gledam sa ovim izrazom lica
![]()
Oklen tebe u 1? Došao da podijeliš bakšiš sa mnom jer mi propalo bogatstvo?Baksuz ni bolest te nece
Pa koliko kafa sestro?!Mogu li popiti bar prvu kafu bez dlaka, iscjedaka, slina, prdeža itd?![]()
Ćuti bona, moramo da ih plašimo!Pa ako to radiš redovno i ne krenu, i ne boli![]()