Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.444
Sigurniji je i on i sve oko njegaSta ti to treba u životu?
Budi Crnogorac danas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurniji je i on i sve oko njegaSta ti to treba u životu?
Budi Crnogorac danas!
Krupne koske, a i duga dlaka!Loptica.Je l se to ugojila ili zauzela loptastu pozu?
![]()

Svi od Turske na istok tamane čaj.Pa niste Japanci![]()
Zavuče ruku u gaćiice a ono bodljikavo mače. Prase.Pustila bradu od tri dana namerno da mu odradi piling.

Minka, na čaj stavljaš tužića![]()
Prosi Lore prstenom u obliku srceta!
Nismo, pravim(o) se engleziPa niste Japanci![]()
Ja u Turskoj nikada nisam vidjela da piju čaj, samo ga prodaju vama čudacimaSvi od Turske na istok tamane čaj.![]()
Hoće da mi ga stavi, jaoooo!Prosi Lore prstenom u obliku seceta!
Cestitamo, tema casti, veselo, samo veselo!

Kako ih posle pronadjes i vratis na prste?A mene su učili kad mi se zimi smrznu vrhovi prstiju da ih ubacim u kosu.![]()
Mogu da se snadju malo juznije.A kasnije si skontao gde je najtoplije. Kod suprotnog pola, jelte.
Vi tu temperaturu nemate u tom području.![]()
Čitam juče uspjeh ljekara u RS-u, lik rezao drva-šta li i odrezao sebi dva prsta, onda mu odrežu palac sa noge i kao uspješna transplantacija na ruku. Ne znam kako sam preživjela napad smijeha, sa sve slikomKako ih posle pronadjes i vratis na prste?

Sramota ih pred Balkancima da piju.Ja u Turskoj nikada nisam vidjela da piju čaj, samo ga prodaju vama čudacimaali kafu ne ispuštaju iz ruku
Dozovem ih.Kako ih posle pronadjes i vratis na prste?

Pa nemam ja tu sliku, to mi je sve ostalo zarobljeno u Đorđe Miketić telefonu

Srećom, jer je ova prilično kontraverzna, ni bogougodnije gazdarice, ni nebogougodnijih temaJoš malo i nova tema![]()

Ja je držim uramljenu pa je mogu slikatiSveta neđelja
Pa nemam ja tu sliku, to mi je sve ostalo zarobljeno u Đorđe Miketić telefonu
Srećom, jer je ova prilično kontraverzna, ni bogougodnije gazdarice, ni nebogougodnijih tema![]()
Prosi Lore prstenom u obliku srceta!
Cestitamo, tema casti, veselo, samo veselo!
Juzzna pruga rulesMogu da se snadju malo juznije.

Buci buci! Napalila sam se da je ugnjavim!Ima li dobrovoljaca za depiliranje moje dlakave mace? Samo ozbiljni! Neozbiljni BLOK! U glavu. Zidarski.![]()
Ja neki turski atom propolisOd čega pijemo?![]()
Ne znam da li su svi atom slicni, ali taj sto sam imala nisam mogla. Bio presladjen i tezak za zeludac.Ja neki turski atom propolis