Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.720
To stoji.Nezgodno je da ih kupuješ kao muško.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To stoji.Nezgodno je da ih kupuješ kao muško.
![]()
mada ih slabo nosim, nisu baš za svaki dan
Pa kontala sam da ću danas početi sa pakovanjem, selidbomKakav oproštajni ručak?
Pa kontala sam da ću danas početi sa pakovanjem, selidbomtrebala postati bogata sinoć
Ah steta.mada ih slabo nosim, nisu baš za svaki dan
Mačkoooooo
Samo što ti nosiš najlonkePa dobro, sta je tu lose?
A nema nista lose loziti se na stikle i najlonke.![]()
Ja volim kad mi muško kupuje te pikanterijeNezgodno je da ih kupuješ kao muško.
![]()
Uplaćivali smo loto. Ona izabrala pogrešnu kombinaciju i sad kuka.To neka zajebancija ili ozbi!j o?
Meni je te čarape bivši kupioJa volim kad mi muško kupuje te pikanterije![]()
Ma igrali loto, Obli i ja, ja dala brojeve od 200 dinara i etoTo neka zajebancija ili ozbi!j o?
Jel znaš ikog da je stvarno dobio kod nas na Loto- u?Uplaćivali smo loto. Ona izabrala pogrešnu kombinaciju i sad kuka.![]()
Okaci se.Mačkoooooo
Dobar špic da spičiš njime kad neko nije dobar!Ja ne smem da se kačim u čemu žarim i palim, a izazivaš me ovako.
![]()
![]()
Kako ti kupi cipele? Ja ni sebi, sa sve svojom prisutnom nogom, po nekad ne pogodim.Ja volim kad mi muško kupuje te pikanterije![]()
CarapeKako ti kupi cipele? Ja ni sebi, sa sve svojom prisutnom nogom, po nekad ne pogodim.![]()
Damjanov Zelenko da joj pozavidi.Uplaćivali smo loto. Ona izabrala pogrešnu kombinaciju i sad kuka.![]()
Određene cipele zajedno biramo.Kako ti kupi cipele? Ja ni sebi, sa sve svojom prisutnom nogom, po nekad ne pogodim.![]()
Jel znaš ikog da je stvarno dobio kod nas na Loto- u?
Ne smem rizikujem, pozliće ti.Okaci se.![]()
Jel one skupe Wolford?Ja volim kad mi muško kupuje te pikanterije![]()
Samo ti posalji.Ne smem rizikujem, pozliće ti.