iamnotentirelyhere
Elita
- Poruka
- 16.080
Iako nikad nisam videla Lo,ukazala mi se vizija da je jako zgodna
I lepa (nisam subjektivna)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najgori su ti pritajeniJes' nego nije pre bio ovakav, ili barem nije ovako javno pokazivao

Mi smo prosli oktobar po skorpijicinoj rodjos zelji pukli za Ramstajn cizmice, carina i sta se sve vec sabira. A rekla da su kozne. Uzas.Zato što nisu od kože iako deluju
Nisam pratila juče, da ne skontah - šta kačimo, čudne cipele?
Ili najlonke?![]()
Mi smo prosli oktobar po skorpijicinoj rodjos zelji pukli za Ramstajn cizmice, carina i sta se sve vec sabira. A rekla da su kozne. Uzas.
Najgore sto je ostala bosa. Cutala kao cuva ih. Fotnula se i cao. Nju mrzi da kupuje i ima duboke Starke koje sam joj samo ponovila napamet. I raaaaspale Labrador duboke cipele, nisam mogla da verujem da ih je i ove sezone uopste obula negde, kuku. Znaci Carli Caplin je pojeo cipelu koja je posle secenja i jedenja bila bolja nego te sad. Sta joj mogu...

Agi je skoro uvek u pravuJa video da je lepa a cini mi se da si u pravu po onome sto sam video iz delova.

Lepa i specificna! Lolica nasa.I lepa (nisam subjektivna)![]()

Sto bih se ja kacio u najlonkama?Ja imam oboje, ali kačim kad se Arhangel okači u najlonkama![]()
Ne treba mi TarotBaci karte da proveris![]()
Ja imam oboje, ali kačim kad se Arhangel okači u najlonkama![]()

Da se zabavimo maloSto bih se ja kacio u najlonkama?![]()

Ne treba mi Tarot
Vidim i ovako
A sad ozbiljno- ne cimaju se karte za takve stvari

Nemam najlonke.Da se zabavimo malo![]()
I kad pomisliš da je previše- uvek može višeMožda si previše puta rekao![]()