- Poruka
- 92.649
Samo se ti Muzafere kupaj![]()
I tu tako prolazim

Fotni sarme sledeci put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se ti Muzafere kupaj![]()
Morao sam da guglamSamo se ti Muzafere kupaj![]()
Vidiš da ga rade štikle i najlonke, sve od tebe prepisao!bleda kopija originala![]()
Samo spava, jede i radi!
I pita ko smo!!!
Snowko, kako ide prodaja Škode?![]()
Sarme pukle, a bilo je svega, svega sam napravila, juče pozvala na oproštajni ručak seku, sekiće, tatu, tatinu trebuI tu tako prolazim
Fotni sarme sledeci put![]()
pa prepisuje ono što je dobro i što valjaVidiš da ga rade štikle i najlonke, sve od tebe prepisao!![]()
Sarme pukle, a bilo je svega, svega sam napravila, juče pozvala na oproštajni ručak seku, sekiće, tatu, tatinu trebuode sva teletina iz zamrzivača a ja kokuz i dalje, sve Obli zaebo
![]()
Dolazim čim sutra sa onim u Kragujevcu kafu popijem i uvalim mu, khm, auto!Još nikako, čekám da dodjes da te slikam pored nje![]()
Čiji su brojevi? Čiji?!Sarme pukle, a bilo je svega, svega sam napravila, juče pozvala na oproštajni ručak seku, sekiće, tatu, tatinu trebuode sva teletina iz zamrzivača a ja kokuz i dalje, sve Obli zaebo
![]()
Pa da, danas sam se zamišljala kao bogatašicaOproštajni ručak?![]()
Vidiš kako i na moje mrežaste kaže grrrrpa prepisuje ono što je dobro i što valja
Postala milionerka, a 100 dinara ne da.Oproštajni ručak?![]()
Minkini, ti si kriv što si joj vjerovao, da si promijenio bar 6 od 7 možda bi i uboli!Čiji su brojevi? Čiji?!![]()
Dala sam ti nick gratis, cicijo!Postala milionerka, a 100 dinara ne da.![]()
Kakve to veze ima sa slikom?A meni pričaš da na decjem delu kupuješ obucu![]()
Sad znaš kako ja živim 40 god. Svaki dan se tako zamišljam. Tuga.Pa da, danas sam se zamišljala kao bogatašica![]()
Moje prastare!Vidiš da ga rade štikle i najlonke, sve od tebe prepisao!![]()
Nema pojma.Minkini, ti si kriv što si joj vjerovao, da si promijenio bar 6 od 7 možda bi i uboli!
Jesmo li ijedan pogodili?![]()
Traži da ti napuni!Sarme pukle, a bilo je svega, svega sam napravila, juče pozvala na oproštajni ručak seku, sekiće, tatu, tatinu trebuode sva teletina iz zamrzivača a ja kokuz i dalje, sve Obli zaebo
![]()
Pa dobro, sta je tu lose?Vidiš da ga rade štikle i najlonke, sve od tebe prepisao!![]()
Dobre carape.
Kakav oproštajni ručak?Sarme pukle, a bilo je svega, svega sam napravila, juče pozvala na oproštajni ručak seku, sekiće, tatu, tatinu trebuode sva teletina iz zamrzivača a ja kokuz i dalje, sve Obli zaebo
![]()
Nezgodno je da ih kupuješ kao muško.Pa dobro, sta je tu lose?
A nema nista lose loziti se na stikle i najlonke.![]()
Imam ih nekolikoDobre carape.