Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.705
Dobar daaaan! 

Jeste bili dobri ili da ga vadim!?
Pendrek na struju!

Pendrek na struju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi bio s pravom![]()
sad je svakako kasno
Dobar daaaan!
Pendrek na struju!
Ali samo najgore sto moram izbjegavati slatko i gazirano.Ne bih ti preporucila da ne koristim gingival godinama
Prvo vadi, a onda pitaj.Dobar daaaan!
Pendrek na struju!
Gazirano pij na slamčicuAli samo najgore sto moram izbjegavati slatko i gazirano.
Dobar daaaan!
Pendrek na struju!
Sto na slamcicu?Gazirano pij na slamčicu
Zato što tečnost ide u grlo diretkno nema kontakt sa zubimaSto na slamcicu?
Hvala ti dobri covjece.Zato što tečnost ide u grlo diretkno nema kontakt sa zubima
@snowtrooper kad završim kafu motam sarmu![]()
Pa to nije ni ovako zdravo!Ali samo najgore sto moram izbjegavati slatko i gazirano.
Šta misliš, je l' bolje onom mojom štiklom ili onim bakandžama traktorskim gumama što ovde neki kleveću?Zaslužili su. Uvek.
![]()
Svakog sa onim šta je kritikovao. To mi je nekako najviše fer.Šta misliš, je l' bolje onom mojom štiklom ili onim bakandžama traktorskim gumama što ovde neki kleveću?![]()
A super, proces kao onaj lik u Euro Trip.Zaslužili su. Uvek.
![]()
Pomozi, davno sam gledao...A super, proces kao onaj lik u Euro Trip.![]()
Bolje onom stiklom i najlonkama.Šta misliš, je l' bolje onom mojom štiklom ili onim bakandžama traktorskim gumama što ovde neki kleveću?![]()
Ih kad su se pojele!Sezona sarmi
A za tebe jedan veliki
Daj sliku kad se skuvaju![]()
Nekad su prave Martinke imale metalni deo kod prstiju, naravno nevidljiv, jer su Bobiji- engleski policajci bili nenaoružani, pa su šutirali bakandžama gde su stigliŠta misliš, je l' bolje onom mojom štiklom ili onim bakandžama traktorskim gumama što ovde neki kleveću?![]()
Jes ti videla moju sličicu od juče sa njima?Nekad su prave Martinke imale metalni deo kod prstiju, naravno nevidljiv, jer su Bobiji- engleski policajci bili nenaoružani, pa su šutirali bakandžama gde su stigli
Moje prve Martinke su bile takve- teške ko tuč i sebe sam zvala Frankenštajnova nevesta
Posle sam kupovala bez toga