makica333
Početnik
- Poruka
- 33
Da li se ovde neko razume u motorna vozila ili na koju temu mogu da postavim pitanje o njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se ovde neko razume u motorna vozila ili na koju temu mogu da postavim pitanje o njima?
Imas parodontax pastu, koristi i nju.
Ja ovu koristim jer imam upaljene desni.
I rjesio sam se onog odvratnog ukusa u ustima.Pogledajte prilog 1798586
ХејHvala. Isti problem imamo.
Odoh ja. Sad kad zubar krene da me masakrira po oralnoj regiji, izginuću u onoj stolici.
Wish me luck![]()
Nisi pratio na casu!Gde to gledaš razgolićene plesače?![]()
ПСHvala. Isti problem imamo.
Odoh ja. Sad kad zubar krene da me masakrira po oralnoj regiji, izginuću u onoj stolici.
Wish me luck![]()
Shit. Mene boli most isto ne znam da li su samo desni ili sta. Dala sam godinu i po dana zivota na tu epopeju i ne salim se. Ne mogu ocima da ih vidim. SrecnoDobar vam ovaj depresivan dan.
Ja kod zubara za sat ipo. Upalile mi se desni a možda se pomerio most.Neam pojma, ali ću nekako odgegati do tamo.
Vrti mi se u glavi kao da sam u aviJonu.
A ne droziram se.
I tako...
Ako čika zuba nije dobar - ujedi ga.Hvala. Isti problem imamo.
Wish me luck![]()
Јој компликовано то зна битиShit. Mene boli most isto ne znam da li su samo desni ili sta. Dala sam godinu i po dana zivota na tu epopeju i ne salim se. Ne mogu ocima da ih vidim. Srecno
Našla si mi žicu@Žardinjera , dolazim u apsolutnom miru i donosim kadilo sa sobom.
Meni je najgore bilo kad je skidao plak i kamenac, a zub kad vadi, nije mi problem.Hvala. Isti problem imamo.
Wish me luck![]()
Nešto te ta ideja previše raduje, m ?još će vas ugušiti jastukom na spavanju![]()
Di je tu bečka škola, žentlmenstvo ?jesam, slao sam je da se vrati kući gsp, nisam hteo da je vozim
Otvorila sam i prije nego što si dozvolilaNašla si mi žicu, tkd dozvoljavam da Lobica otvori poruke za tebe
![]()
Di je tu bečka škola, žentlmenstvo ?![]()
A to bi ti jelStrndžanje, a? Nevaljali Herojko.![]()
Imas parodontax pastu, koristi i nju.
Ja ovu koristim jer imam upaljene desni.
I rjesio sam se onog odvratnog ukusa u ustima.Pogledajte prilog 1798586
Ispiram i zalfijom, a tu cu da uzmem.Sve hocu da ti napišem a zaboravim!
Meni je ovo JAKO pomoglo!
Kao i ispiranje čajem od žalfije
Dakle dobitna kombinacija- Gingival,žalfija i hidrogen
Naravno ne istovremeno
![]()
Ne bih ti preporucila da ne koristim gingival godinamaIspiram i zalfijom, a tu cu da uzmem.