Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.549
**** ko koga stigne^^ A kao da je inače jasno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**** ko koga stigne^^ A kao da je inače jasno![]()
Ne znam šta sam izmenio.Vidjela sam da si izmijenio post, pa u Bebicinom citatu tražila gdje si pogriješio
Bolje da nisi spominjao jer i je l![]()
Pa sevap je**** ko koga stigne![]()
Kad smo kod smo kod toga, pečem ćevape. Jedan ćevapPa sevap je![]()
Немојте људи ко Бога вас молимPa sevap je![]()
Hvala.Vidiš da čak i plaća u naturi
Koristi ga znači i za plaćanje, a jedino je za @Lorelaj92 i mene zabagreo, srušena šupa i čitav taj fazon
Uzdravlju da ih nosiš![]()
Taman pozovi Lobicu @Serpenti , ali ako imaš pavlaku i kupusKad smo kod smo kod toga, pečem ćevape. Jedan ćevap![]()
Mrtva trka za prvo mjestoдаје свој ред секса некоме ко је баш загорео
Šta ti dečko pišeš?Немојте људи ко Бога вас молим
ево даје свој ред секса некоме ко је баш загорео
нека се јави Лорелај на ПП
ПС
сад да ли ће добити секс или електрични пендрек
није моја брига
![]()
DaOvo ti je samo izgovor da je taguješ![]()
Ja to govorim i bez drozaŠta fali? Drozirali bi te svakodnevno, ne bi znao za sebe.Kad bi došlo do nuklearnog rata, samo bi rek'o "fućka mi se"
![]()
Tesko mi da krenem, mada mislim da je danas poslednji dan tako da ce biti nesto![]()
Neće, dobićete brzojavtrebat će ti ozvučenje kako će toliko daleko da čujemo?![]()
Pričao nama kolega, 90te redovi za gorivo on iz noćne ode na pumpu da čeka, i zaspi dok je cisterna došla i sl.Koliko sam samo puta kao mali deca, sa tatom isao u red za gorivo. Ono, cujes da ima negdje goriva na nekoj pumpi van grada, pa ss zaputos tamo i cekas pola dana. A mi imali rusko auto, kom koliko god da naspes nikad dosta goriva.
Daj recepAt kako da ja postanem takva flegmaJa to govorim i bez droza
Prvo naučiš da svima govoriš u reduDaj recepAt kako da ja postanem takva flegma![]()
Prvo naučiš da svima govoriš u redu
Posle ti sve ostalo samo dođe