Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.353
Šta ćeš slomiti?c, ja imam smeštaj apartmantskog tipa na ortopediji u kovinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ćeš slomiti?c, ja imam smeštaj apartmantskog tipa na ortopediji u kovinu
dok ne budete imali mogu vam ja iznajmim moj po povoljnoj ceniŠta se hvališ... Imaćemo nekad i mi.![]()
Ја ћу на село да лупам мотиком по баштиLako je tebi preko grane. Šta ćemo mi budale koji smo ostali?![]()
Nama će to država da obezbedi za dž.dok ne budete imali mogu vam ja iznajmim moj po povoljnoj ceni![]()
Nama će to država da obezbedi za dž.![]()
Ne može slomiti ono što nemaKaricu![]()
Samo se ti bahati na ovu skupoću@Žardinjera porucio sam ih.![]()
@Tamburiks kao Džek Nikolson![]()
Šta fali? Drozirali bi te svakodnevno, ne bi znao za sebe.Počastvovan sam.
I ona krećem, kao dobitnik Oskara, da se zahvaljujem svima, po spisku, zbog te pozicije do koje sam došao...
![]()
Vidiš da čak i plaća u naturiNe može slomiti ono što nema![]()
Uzdravlju da ih nosiš@Žardinjera porucio sam ih.![]()
čuće se
Vidiš da čak i plaća u naturi
Koristi ga znači i za plaćanje, a jedino je za @Lorelaj92 i mene zabagreo, srušena šupa i čitav taj fazon![]()
Cuce se jaoj iz dubine kao iz nekog uskog tunela.čuće se
Koliko sam samo puta kao mali deca, sa tatom isao u red za gorivo. Ono, cujes da ima negdje goriva na nekoj pumpi van grada, pa ss zaputos tamo i cekas pola dana
To bi mi se fućkalo i ovako.Šta fali? Drozirali bi te svakodnevno, ne bi znao za sebe.Kad bi došlo do nuklearnog rata, samo bi rek'o "fućka mi se"
![]()
Ispumpati gorivo, sta drugo. Svakako je auto vrijedilo koliko i pun rezervoar gorivaLako je tebi preko grane. Šta ćemo mi budale koji smo ostali?![]()
Počastvovan sam.
I onda krećem, kao dobitnik Oskara, da se zahvaljujem svima, po spisku, zbog te pozicije do koje sam došao...
![]()