Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.380
Nisam probala, bas bih mogla. Od bananica biram samo Citro narandza.Lijepa je i ledena![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam probala, bas bih mogla. Od bananica biram samo Citro narandza.Lijepa je i ledena![]()
Podsvjest radiOpliznuo sam se
Hvala na utjesi-utjehi, kako se kaže
Bice poseta Vince, taman kada novo vino bude spremno za probu![]()
Najsigurnija varijantaUplata preko karice![]()
Lepši mi je citro limun.Nisam probala, bas bih mogla. Od bananica biram samo Citro narandza.
Nije pogrešio.Uplata preko karice![]()
Tamburice, ma ti si obnevideo.Mnogo ste neozbiljni.![]()
![]()
Ma gde. Čini ti se. Udarila ti karica u glavuMnogo ste neozbiljni.![]()
![]()
Bananu ćemo i dobiti.@Heroj.Ulice otišao da nam kupi bananice. Kako je diFan!![]()
c, nema goriva@Heroj.Ulice otišao da nam kupi bananice. Kako je diFan!![]()
Ima, ne laži. Biće ga do novembra.c, nema goriva
Nisam razumela. Što da sedlamo narod?Još niste počeli da sedlate onaj narod sa televizija?Samo ekološki.
![]()
moram da tražim gde su mi fricovke, i da opet učim da sisam gorivo na crevoIma, ne laži. Biće ga do novembra.
Sad vozi, luduj, bahati se dok još možeš.![]()
kako su beše 90tih stavljali na rezevoare one mrežice unutra ili neki sličan mehanizam da crevo nije moglo da uđe skroz, ili su stavljali sito da ne može da izvlaće gorivo sisanjem, zaboravio samMeni se ne zaključava rezervoar.Tačno projektanta na Terazije...
![]()
Pa ako nema goriva.A već mesecima obećavaju da će da ih jašu, bar one popularnije režimske TV slinice, još sad i veliko zagađenje u grejnoj sezoni, tako da je to i ekološki prihvatljivo... idealni uslovi.
![]()