Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.175
A mora da je tako odgojena.. ima svega u Božijoj baštiNe možeš vjerovati koliko ženi znači što je udata za Crnogorca, iako je lik obični parazit![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mora da je tako odgojena.. ima svega u Božijoj baštiNe možeš vjerovati koliko ženi znači što je udata za Crnogorca, iako je lik obični parazit![]()
Pa auto ima 4 vrata, nije na svim vratima ručka pokvarenaDa, ali što mu još vrata otvara kad ga doveze ?
Ako nije ručka pokvarena![]()
Kad se pomene muž Crnogorac, meni uvek ova scena odzvanja u glavi:E vala se sa Crnogorcem posebno usrećila![]()
Pa može čovek se malo sprdati i nikom ništa. Muškarci bi već hteli da se biju i morao bih onda jadne da ih bijemVidimo![]()
Tačno sam pomislila da je Obli Halid, vazdan te nema
Eto mene dok se nisam penzionisaoKad se pomene muž Crnogorac, meni uvek ova scena odzvanja u glavi:
![]()
A joj, hvala na pitanjuDa li je sad kad je palo veče makar malo bolje. Ili ne voliš utorak?
Čitam Obli invalid i preseče me preko srca, crnjak.Tačno sam pomislila da je Obli Halid, vazdan te nema![]()
Jednog dana će biti. Danas ne.Tačno sam pomislila da je Obli Halid, vazdan te nema![]()
Pa pesma i govori o odvratnom utorkuKako lijepa pjesma, a tako odvratan dan![]()
Pa ne, valjda sad tako reaguješ!Eto mene dok se nisam penzionisao
Nasilje nije rješenjePa može čovek se malo sprdati i nikom ništa. Muškarci bi već hteli da se biju i morao bih onda jadne da ih bijem![]()
Hoćemo li je dočekat uopšteGde ćete za novu![]()
Nova terapija, a?Čitam Obli invalid i preseče me preko srca, crnjak.![]()
Pa da, ali pjesma je lijepa, a dan nije.Pa pesma i govori o odvratnom utorku![]()
Bome hoćemo, živi, zdravi i veseli svi!! Akobogda!Hoćemo li je dočekat uopšte![]()
Jesi krenula na prepipavanje?Čitam Obli invalid i preseče me preko srca, crnjak.![]()
Bukvalno sve loše, sve smrti bitnih osoba, sve nesreće i tuge su mi se desile u utorak. Znači, fuj.Pa da, ali pjesma je lijepa, a dan nije.![]()
Ovde već uveliko božićne dekoracije u ponudi, još 3 nedelje eto i ukrašenog grada i Božićnog vašara, kobaje i kuvano vinoGde ćete za novu![]()
Možda Zemlju spuca neki meteor ili kometa pa svi nestanemoBome hoćemo, živi, zdravi i veseli svi!! Akobogda!
I onih predivnih bademaOvde već uveliko božićne dekoracije u ponudi, još 3 nedelje eto i ukrašenog grada i Božićnog vašara, kobaje i kuvano vino![]()
Ako ćemo svi skupa, to je okejMožda Zemlju spuca neki meteor ili kometa pa svi nestanemo![]()