Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok se Pobednik ne zaukce sa pricom, da nastavim sa stvarnim anegdotama sa likovnog:

Zada nama nas profa zadatak da se prave nekakve krpene lutke. Moz misliti kako je nas momke interesovalo da se petljamo iglom i koncem (ja sam na kraju bio izmoljakao svoju dobru skolsku drugaricu da mi to odradi). Kada je dosao dan za ocenjivanje, decko koji je iz prethodne price kusao supicu je shvatio da on nema nista da preda za ocenu i da ce dobiti keca sa kojim bi verovatno bio nedovoljan za polugodje. Da ga ne bi roditelji cimali, dasa se jednostavno izuje (i osta bos u cipelama u decembru mesecu, a napolju je bilo ledeno), uzme svoje vec koriscene bele tenisice, raspara ih nozem i krene da ih usiva nekom iglom i crnim koncem koje je nekim cudom imao pri sebi. Medjutim, postavilo se pitanje cime napuniti tu "lutku" kako bi imala odrziv oblik. Seti se neka od devojaka da zamoli ostale cure da sve istresu i daju mu svoje uloske/vate koje su imale kod sebe. I ovaj mukica to uzeo da usiva nasred casa pre likovnog, mi bukvalno pomrli od smeha. Naposletku je ipak dobio dvojku, jer mu je nas likovnjak rekao "Za razliku od velike vecine ostalih, vidi se da si ti ovo sam radio". :)

Dok se Pobednik ne zaukce sa pricom, da nastavim sa stvarnim anegdotama sa likovnog:

Zada nama nas profa zadatak da se prave nekakve krpene lutke. Moz misliti kako je nas momke interesovalo da se petljamo iglom i koncem (ja sam na kraju bio izmoljakao svoju dobru skolsku drugaricu da mi to odradi). Kada je dosao dan za ocenjivanje, decko koji je iz prethodne price kusao supicu je shvatio da on nema nista da preda za ocenu i da ce dobiti keca sa kojim bi verovatno bio nedovoljan za polugodje. Da ga ne bi roditelji cimali, dasa se jednostavno izuje (i osta bos u cipelama u decembru mesecu, a napolju je bilo ledeno), uzme svoje vec koriscene bele tenisice, raspara ih nozem i krene da ih usiva nekom iglom i crnim koncem koje je nekim cudom imao pri sebi. Medjutim, postavilo se pitanje cime napuniti tu "lutku" kako bi imala odrziv oblik. Seti se neka od devojaka da zamoli ostale cure da sve istresu i daju mu svoje uloske/vate koje su imale kod sebe. I ovaj mukica to uzeo da usiva nasred casa pre likovnog, mi bukvalno pomrli od smeha. Naposletku je ipak dobio dvojku, jer mu je nas likovnjak rekao "Za razliku od velike vecine ostalih, vidi se da si ti ovo sam radio". :)
Ovo je lepo jer ipak je lik imao herca da nešto uradi

Podseća na naše stare filmove i serije

Znam više ekscentričnih i neobičnih ljudi. Jednog od njih, jednog od drugova mog brata, sam ponekad pominjao kad sam pisao na onom drugom forumu.
On je godinu stariji od mene i uglavnom nezaposlen. Poslednjih godina povremeno radi selidbe za nekoga na crno za siću. Pošto ga roditelji izdržavaju, on ne bi morao da žicka pare. Ali, on ne ume sa novcem i još je pušač. Ranije je žickao cigare, a ređe pare. Sada žicka uglavnom pare. Cigare ne žicka više tako često, osim u društvu, gde bi bilo blam da žicka pare.
Voli da šeta okolo i da obilazi tržne centre. Voli da probava garderobu i automobile koje nikada neće moći da kupi. Jednom sam pre par godina sa njim bio u TC Ušće. On je probao neku skupu jaknu koju ionako ne bi mogao da kupi. Ispostavilo se da je jakna imala nekvalitetan rasferšlus koji nije mogao da otvori nakon što ga je zakopčao. Zaposleni takođe nije uspeo da mu pomogne da ga otvori. Na kraju sam ja nekako uspeo da otkopčam rajsferšlus i oslobodim ga:hahaha:

Eeeeeee
Polako ćete ući u tkivo krstarice
Hehe

Ja sam često voleo da lupam na "moljcima" nešto tipa... Pozdravili vas Jadranka i Stevan.... Ili pozdravili vas Gordana i Stanislav

I onda sam lupio... Pozdravili vas Mira i Aca... I proteralo me da smislim i njihovu decu Lanu (Vodolija kao i njena pokojna baka Ljerka, Mirina mama, a Mira škorpija... Dobra **čka uhhh) i Luku (Luka jadničak Rak i voli da svira klavir, ide na prijemni sledeće godine na Akademiju)... Aca je Devica, seronja, masne kose, išli smo na fudbal i u teretanu zajedno ali mi ide na ganglije žešće... Govorio Luki da je derpe što svira klavir!!!! Popizdeo sam!

Razveli su se pre 2 godine

Imali smo i kafanu njima u čast a @vlada131 ih je ovekovečio u pričama, ima i tema o njima sa pričama
Kako mi fale ta vremena :(

Pobednik je poslao cirkularnu pozivnicu svima na ana.rs, pored svih banovanih od 2009. do danas što se setio.
Zapravo, pozvao sam malo njih. Zvao sam one koji su javno najavili brisanje ili se već obrisali, one koji su se raspitivali za vas i one koji su vam ovde nedostajali. Ja sam tamo od sep2012 :D
Ako dođu i urednice ovde i počnu da nas banuju... :zkez:
Njih (još uvek) nisam zvao:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back