Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isti profesor, samo prva godina:

- "Radicete duborez u sapunu na zadatu temu oblikovanja glave"
- "Profesore, kakav sapun treba da bude?"
- "Sto veci, to bolji. I ne sme da bude seljacki, od cedji, vec iskljucivo kupovni".
- "A koliko da budu duboki urezi"
- "Sto plice, to bolje!"

I na kraju covek lepo uzme i pokupi nam sve te sapune. Posle smo ga vidjali kako nasu "umetnost" nosi kuci, valjda da je korisno upotrebi... :lol:

Ima ih više
Ove bolje zahtevaju više kucanja

Ima jedna, nije mnogo smešna ali ok je

U gimnaziji smo imali jako finu profesorku istorije ali dušu smo joj vadili... Jadna žena, bila već pred penzijom... Dobra ko lebac ali eto...

Uglavnom
Nije ona baš mnogo pamtila ko je ko po odeljenjima pa su često devojke koje su bolji đaci, "uskakale" da odgovaraju za ove slabije

Međutim Rada je nekako to provalila, saslušala "učenicu" i pitala na kraju "kako ti se zove tata?“

Učenica nije znala odgovor
Najjace da su devojke odgovarale i umesto decaka hahah.

Е нека је срећно и берићетно у кафани новој ево доносим поклон
Pita sa mesom.jpg

Ko su Mira i Aca? Neki sa Krstarice?
Eeeeeee
Polako ćete ući u tkivo krstarice
Hehe

Ja sam često voleo da lupam na "moljcima" nešto tipa... Pozdravili vas Jadranka i Stevan.... Ili pozdravili vas Gordana i Stanislav

I onda sam lupio... Pozdravili vas Mira i Aca... I proteralo me da smislim i njihovu decu Lanu (Vodolija kao i njena pokojna baka Ljerka, Mirina mama, a Mira škorpija... Dobra **čka uhhh) i Luku (Luka jadničak Rak i voli da svira klavir, ide na prijemni sledeće godine na Akademiju)... Aca je Devica, seronja, masne kose, išli smo na fudbal i u teretanu zajedno ali mi ide na ganglije žešće... Govorio Luki da je derpe što svira klavir!!!! Popizdeo sam!

Razveli su se pre 2 godine

Imali smo i kafanu njima u čast a @vlada131 ih je ovekovečio u pričama, ima i tema o njima sa pričama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back