Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 18.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu samo da joj ispunim prijemni uput za kovin@Heroj.Ulice ispuni želju mojoj lutkici.![]()

Toooo!![]()
Donela sam nam balone![]()
Ne otvaram emocije prema bivšim korisnicima ana foruma. Opekao sam se već jednom.Ko tebe ubio tako u pojam?
Teš-teš![]()
A kuj si ti?Ne otvaram emocije prema bivšim korisnicima ana foruma. Opekao sam se već jednom.
Srećno otvaranje kavane ispod duda
Neka random budala. Već sam napisao.A kuj si ti?

Jel treba neka ane-gdota da se ispriča?
Nisi odgovoran za kovinska poslaMogu samo da joj ispunim prijemni uput za kovin

DobroObavezno, ali samo iz proslog veka, u skladu sa naslovom teme!
Bolje da ne pitam sta je u Kovinu...Nisi odgovoran za kovinska posla![]()

Ne trebaJel treba neka ane-gdota da se ispriča?

Ima ih višeObavezno, ali samo iz proslog veka, u skladu sa naslovom teme!
[Ja sam za, skratite mi muke. I onako niko neće žaliti za mnom. Jedna budala manje.
Nas profesor likovnog u gimnaziji je vec bio pred penzijom kada smo mi bili maturanti. Covek nas je terao da slikamo kojesta, ali nije zadavao konkretne rokove da se predaju ti radovi, vec je moglo fleksibilno i ne po redu koji je zadao. Uglavnom, ja i moj najbolji drug smo za celo polugodje uradili jedan jedini crtez (nekakav tus kapije i zidina stare tvrdjave u nasem rodnom gradu) i to mu (uz stalne manje popravke i izmene) uredno naizmenicno podnosili celo zimsko polugodje, a on je to ocenio bar nekih 8-9 puta bukvalno svim ocenama od 1 do 5 (mislim da smo racunali da je prosek ocena tog rada bio 3,3Ima ih više
Ove bolje zahtevaju više kucanja
Ima jedna, nije mnogo smešna ali ok je
U gimnaziji smo imali jako finu profesorku istorije ali dušu smo joj vadili... Jadna žena, bila već pred penzijom... Dobra ko lebac ali eto...
Uglavnom
Nije ona baš mnogo pamtila ko je ko po odeljenjima pa su često devojke koje su bolji đaci, "uskakale" da odgovaraju za ove slabije
Međutim Rada je nekako to provalila, saslušala "učenicu" i pitala na kraju "kako ti se zove tata?“
Učenica nije znala odgovor
). Na kraju nas je u prolecnom polugodistu ipak provalio, zaplenio nam nase remek-delo, ali je upravo tada prekinuta skola zbog NATO agresije, pa nismo stigli da naslikamo nesto drugo (ja ga posle na konsultacijama moljakao da mi vrati taj crtez za uspomenu, ali on "za kaznu" nije hteo
).Sjajna pričaNas profesor likovnog u gimnaziji je vec bio pred penzijom kada smo mi bili maturanti. Covek nas je terao da slikamo kojesta, ali nije zadavao konkretne rokove da se predaju ti radovi, vec je moglo fleksibilno i ne po redu koji je zadao. Uglavnom, ja i moj najbolji drug smo za celo polugodje uradili jedan jedini crtez (nekakav tus kapije i zidina stare tvrdjave u nasem rodnom gradu) i to mu (uz stalne manje popravke i izmene) uredno naizmenicno podnosili celo zimsko polugodje, a on je to ocenio bar nekih 8-9 puta bukvalno svim ocenama od 1 do 5 (mislim da smo racunali da je prosek ocena tog rada bio 3,3). Na kraju nas je u prolecnom polugodistu ipak provalio, zaplenio nam nase remek-delo, ali je upravo tada prekinuta skola zbog NATO agresije, pa nismo stigli da naslikamo nesto drugo (ja ga posle na konsultacijama moljakao da mi vrati taj crtez za uspomenu, ali on "za kaznu" nije hteo
).