Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.047
Eeeee daaaaAj nam nađi onu tvoju temu gdje smo izmišljali priče jedni o drugima![]()
Ček...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeee daaaaAj nam nađi onu tvoju temu gdje smo izmišljali priče jedni o drugima![]()
https://forum.krstarica.com/threads/romansirane-biografije-forumasa-ko-je-ko-na-krsti.967816/Aj nam nađi onu tvoju temu gdje smo izmišljali priče jedni o drugima![]()
PričajKada bih vam pričao o doživljajima ekscentrika koje poznajem, zvučalo bi vam neverovatno![]()
Moj očuh šta je ekscentričnih priča imaoKada bih vam pričao o doživljajima ekscentrika koje poznajem, zvučalo bi vam neverovatno![]()

Ovo je lepo jer ipak je lik imao herca da nešto uradiDok se Pobednik ne zaukce sa pricom, da nastavim sa stvarnim anegdotama sa likovnog:
Zada nama nas profa zadatak da se prave nekakve krpene lutke. Moz misliti kako je nas momke interesovalo da se petljamo iglom i koncem (ja sam na kraju bio izmoljakao svoju dobru skolsku drugaricu da mi to odradi). Kada je dosao dan za ocenjivanje, decko koji je iz prethodne price kusao supicu je shvatio da on nema nista da preda za ocenu i da ce dobiti keca sa kojim bi verovatno bio nedovoljan za polugodje. Da ga ne bi roditelji cimali, dasa se jednostavno izuje (i osta bos u cipelama u decembru mesecu, a napolju je bilo ledeno), uzme svoje vec koriscene bele tenisice, raspara ih nozem i krene da ih usiva nekom iglom i crnim koncem koje je nekim cudom imao pri sebi. Medjutim, postavilo se pitanje cime napuniti tu "lutku" kako bi imala odrziv oblik. Seti se neka od devojaka da zamoli ostale cure da sve istresu i daju mu svoje uloske/vate koje su imale kod sebe. I ovaj mukica to uzeo da usiva nasred casa pre likovnog, mi bukvalno pomrli od smeha. Naposletku je ipak dobio dvojku, jer mu je nas likovnjak rekao "Za razliku od velike vecine ostalih, vidi se da si ti ovo sam radio".![]()

Znam više ekscentričnih i neobičnih ljudi. Jednog od njih, jednog od drugova mog brata, sam ponekad pominjao kad sam pisao na onom drugom forumu.Pričaj

Tačno!!Najbolja tema ikada![]()
Na ovo mogu samo da kažem da ste vi luđi od nas.

Dobar dan i dobro nam došao.Dobar dan u kuću! Fino vam je ovde, lepo ste uredili.Ja samo da mahnem i poželim vam dug i lep ostanak ovde. Ii hvala Pobedniku na pozivnici, sad znamo gde je kutak za razonodu.
![]()

Kako mi fale ta vremenaEeeeeee
Polako ćete ući u tkivo krstarice
Hehe
Ja sam često voleo da lupam na "moljcima" nešto tipa... Pozdravili vas Jadranka i Stevan.... Ili pozdravili vas Gordana i Stanislav
I onda sam lupio... Pozdravili vas Mira i Aca... I proteralo me da smislim i njihovu decu Lanu (Vodolija kao i njena pokojna baka Ljerka, Mirina mama, a Mira škorpija... Dobra **čka uhhh) i Luku (Luka jadničak Rak i voli da svira klavir, ide na prijemni sledeće godine na Akademiju)... Aca je Devica, seronja, masne kose, išli smo na fudbal i u teretanu zajedno ali mi ide na ganglije žešće... Govorio Luki da je derpe što svira klavir!!!! Popizdeo sam!
Razveli su se pre 2 godine
Imali smo i kafanu njima u čast a @vlada131 ih je ovekovečio u pričama, ima i tema o njima sa pričama

A sećaš se književnih konkurasa?Kako mi fale ta vremena![]()

Nikada ti neću oprostiti što mi, kao predsjednik žirija, nisi htio odati ime pobjednika koji je želio ostati anonimanA sećaš se književnih konkurasa?
To je isto bilo uzbudljivo, pored toga što je bilo kreativno
a tako je lijepu priču napisao. 

ZakasniliNa ovo mogu samo da kažem da ste vi luđi od nas.
Što bi rek'o @Heroj.Ulice idite da vam to neko pogleda.![]()
![]()
![]()
Napravićemo živi štit oko vas!Pobednik je poslao cirkularnu pozivnicu svima na ana.rs, pored svih banovanih od 2009. do danas što se setio.
Ako dođu i urednice ovde i počnu da nas banuju...![]()
Kada je to bilo, da li moze da se procita i dalje?Nikada ti neću oprostiti što mi, kao predsjednik žirija, nisi htio odati ime pobjednika koji je želio ostati anonimana tako je lijepu priču napisao.
Danik i ja te moljakale uzalud![]()
Zapravo, pozvao sam malo njih. Zvao sam one koji su javno najavili brisanje ili se već obrisali, one koji su se raspitivali za vas i one koji su vam ovde nedostajali. Ja sam tamo od sep2012Pobednik je poslao cirkularnu pozivnicu svima na ana.rs, pored svih banovanih od 2009. do danas što se setio.
Njih (još uvek) nisam zvaoAko dođu i urednice ovde i počnu da nas banuju...![]()