Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.047
Ima arhiva svih takmičenjaKada je to bilo, da li moze da se procita i dalje?
Momenat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima arhiva svih takmičenjaKada je to bilo, da li moze da se procita i dalje?
https://forum.krstarica.com/forums/arhiva-takmicenja-iz-knjizevnosti.439/Kada je to bilo, da li moze da se procita i dalje?

Pa sve ima ali ne bih sad ni prepoznala pričuKada je to bilo, da li moze da se procita i dalje?

Hvala lepo

Bolje u oko da si mu brknula

@pikax hitan slučaj ođeNa ovo mogu samo da kažem da ste vi luđi od nas.
Što bi rek'o @Heroj.Ulice idite da vam to neko pogleda.![]()
![]()
![]()
To se zove kUrakterNikada ti neću oprostiti što mi, kao predsjednik žirija, nisi htio odati ime pobjednika koji je želio ostati anonimana tako je lijepu priču napisao.
Danik i ja te moljakale uzalud![]()

Ima i to svoju istorijuZanimljiv pdf Pozorište i književnost. Baš ću svratiti da vidim sta ima zanimljivo.
Neka poezija, kratke priče forumaša i forumašica...to bi me zanimalo.![]()
Bilo je toga ranije mnogo više, sad nažalost ne.Zanimljiv pdf Pozorište i književnost. Baš ću svratiti da vidim sta ima zanimljivo.
Neka poezija, kratke priče forumaša i forumašica...to bi me zanimalo.![]()
UFO?

Zapravo, pozvao sam malo njih. Zvao sam one koji su javno najavili brisanje ili se već obrisali, one koji su se raspitivali za vas i one koji su vam ovde nedostajali. Ja sam tamo od sep2012![]()

Kooooo?Da li je ovo članica koja je danas spominjala brisanje?
Ako jeste, draga mi je mnogo
![]()

Ti mu dodješ kao portalZapravo, pozvao sam malo njih. Zvao sam one koji su javno najavili brisanje ili se već obrisali, one koji su se raspitivali za vas i one koji su vam ovde nedostajali. Ja sam tamo od sep2012
Njih (još uvek) nisam zvao![]()
Ma jasno, nego bila bi fora da je cak i to prolazilo I onda se tek tako na nekom slomi.Ahahha
Nisu, nisam jasno napisao
Devojke umesto devojaka
Ali eto... Bejahu provaljene
Nisam se ni spremila ti uleteJesam brza?
![]()
![]()

Uletiiiiiii miiii i tiiiiii aj ajNisam ja, ne brini![]()
Slažem seOnaj ko ih je zvao, neka ih i predstavi @Pobednik79 ?

Uletiiiiiii miiii i tiiiiii aj aj
Šta je ovo, ko su ovi ljudi, molim vas prosvetlite me!
Onaj ko ih je zvao, neka ih i predstavi @Pobednik79 ?