Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.265
Ko je bez odobrenja, ko?Bez odobrenja foruma!
Čak su me nagovarali, zapravo me natjerali!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je bez odobrenja, ko?Bez odobrenja foruma!
Mi muskarci smo se muski dogovorili.Bez odobrenja foruma!
Pa eto Snowko ima tri kobaje, ja imam rogove, rep i krila, živela sloboda i raznovrsnostTi sve po 4 komada![]()
Meni je sve devojke forum prvo proverio pa odobrio!Ne budi sokacara.
Ne ljubomoriši!I to ko zna sa kim![]()
Kad se ovde pojavio, ako mislimo na istog, komad ( komadić) je koštao par eura
Ne ljubomoriši!
Šta je bilo pre tebe, svršeno je!

Kad je bilo 4 puta ukupno, jasno je da si neko koga moraju da naterajuKo je bez odobrenja, ko?
Čak su me nagovarali, zapravo me natjerali!
Ma da!
Volim tvoje opise, dočaraš baš!Ma da!
Ko stiropor
Ili sunđer za sudove sa veštačkom aromom
Nisu valjda bile sa foruma? Znaš kako Heroj kaže za žemske sa foruma i sa posla?Meni je sve devojke forum prvo proverio pa odobrio!
Nećkala sam se, što jes' jes'Kad je bilo 4 puta ukupno, jasno je da si neko koga moraju da nateraju![]()

NisuNisu valjda bile sa foruma? Znaš kako Heroj kaže za žemske sa foruma i sa posla?
Nekome se osladiKad je bilo 4 puta ukupno, jasno je da si neko koga moraju da nateraju![]()

Jel Omere, jel si se pomirio sa mojim detetom?Nisu valjda bile sa foruma? Znaš kako Heroj kaže za žemske sa foruma i sa posla?
Da sam krala, krala samNećkala sam se, što jes' jes'![]()

Tu te već poštujem. Ajde, oprošteno, desi se čoveku da pogreši, bitno je da uvidi grešku i pokaje se i ne ponavlja.Nećkala sam se, što jes' jes'![]()
Draga mojaTu te već poštujem. Ajde, oprošteno, desi se čoveku da pogreši, bitno je da uvidi grešku i pokaje se i ne ponavlja.
Sad ide na sledeću disciplinu 4x4Tu te već poštujem. Ajde, oprošteno, desi se čoveku da pogreši, bitno je da uvidi grešku i pokaje se i ne ponavlja.

Što ne pitaš mene, ja sam ljuta!Jel Omere, jel si se pomirio sa mojim detetom?
Kako ti imas veliko srce!Tu te već poštujem. Ajde, oprošteno, desi se čoveku da pogreši, bitno je da uvidi grešku i pokaje se i ne ponavlja.
Daj pojasni 4x4 'leba tiSad ide na sledeću disciplinu 4x4![]()
Samo takav auto priznajem, khm.![]()
Ne svađam se ja po forumima.Jel Omere, jel si se pomirio sa mojim detetom?

Ja ionako ništa ne kapiramDaj pojasni 4x4 'leba ti![]()