Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bukv ne znaš šta propuštaš ako ne probaš, kosa mi nikad bolja nije bila :rotf:
To nisam ja, to je moja Schauma.

blonde hair GIF

Danas sam išla da kupim kupaći, da, tek sada. Leto mi kreće u septembru.
(Setila sam se sada da je Zoi počelo u martu.)
U svakom slučaju, po izlasku iz kabine za probu, svojoj srodnoj duši sam zabranila da ide u Lidl po sladoled. 🤣
"Ti meni mašeš sladoledima kao diler heroinom narkomanu."
"Ali ti izgledaš tip top."
"Da, izgledam kao top."

To su ti romantični razgovori gde se vidi da smo jedno za drugo.

Pa šta se hvališ, ja sam jednom ušla po čokoladicu i izašla samo sa čokoladicom. Dobro nakon 40 min obilaska, isprobavanja testera i tako to :D
Pa hvalim se jer sam bila onaj tip osobe što uđe po jednu stvar i izađe sa 33 druge a zaboravi tu jednu po koju je došla. 🤣

Sad nešto kao da ni nemam živaca, uletim, uzmem šta treba, izletim. :metla:

Doduše i inače sve brzo kupujem, ne mogu ni po tržnim centrima dugo da budem, smorim se posle 2-3 radnje. Dragi Bravo, da li sam ja uopšte žensko? :hahaha1:

Pa hvalim se jer sam bila onaj tip osobe što uđe po jednu stvar i izađe sa 33 druge a zaboravi tu jednu po koju je došla. 🤣

Sad nešto kao da ni nemam živaca, uletim, uzmem šta treba, izletim. :metla:

Doduše i inače sve brzo kupujem, ne mogu ni po tržnim centrima dugo da budem, smorim se posle 2-3 radnje. Dragi Bravo, da li sam ja uopšte žensko? :hahaha1:
Znam, ista sam. I većina kupljenog mi ne treba :D

Ako sam koju naviku prenijela s Ane ovdje, to je da tvoje linkove ne otvaram :zaljubljena:
Ja otvorim da vidim ima li koga da ga poznajem na snimku :D
Učim sekinu kćer ćirilicu, latinicu je super savladala, brzo i tečno piše a i čita, ima 5 i par mjeseci i za 10 dana polazi u školu. Ćirilica je čeka u trećem razredu ali vidim da želi, hoće i može i učimo. Sad joj napišem par poruka na ćirilici, ne odgovara, obratim joj se materi :D

Pogledajte prilog 1772978
Zar se tu uopste uci cirilica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back