Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.815
Jao, neki dan sam ušla u Dm samo radi pek papira, i gle čuda, izašla sam samo s tim. Bukvalno sam ponosna na sebe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao, neki dan sam ušla u Dm samo radi pek papira, i gle čuda, izašla sam samo s tim. Bukvalno sam ponosna na sebe.![]()
Vi koji koristite šampone za konje (ili od konja) ste već sve isprobali.Šta bi preporučila?![]()

Ako nas zadesi apokalipsa, barem ćeš lijepo mirisati.Ako ništa drugo uz ono po šta sam došla, moram bar gel za tuširanje uzeti, pravim zalihe![]()

Pa šta se hvališ, ja sam jednom ušla po čokoladicu i izašla samo sa čokoladicom. Dobro nakon 40 min obilaska, isprobavanja testera i tako toJao, neki dan sam ušla u Dm samo radi pek papira, i gle čuda, izašla sam samo s tim. Bukvalno sam ponosna na sebe.![]()
Vi koji koristite šampone za konje (ili od konja) ste već sve isprobali.![]()

To nisam ja, to je moja Schauma.Bukv ne znaš šta propuštaš ako ne probaš, kosa mi nikad bolja nije bila![]()

Pa hvalim se jer sam bila onaj tip osobe što uđe po jednu stvar i izađe sa 33 druge a zaboravi tu jednu po koju je došla.Pa šta se hvališ, ja sam jednom ušla po čokoladicu i izašla samo sa čokoladicom. Dobro nakon 40 min obilaska, isprobavanja testera i tako to![]()

Znam, ista sam. I većina kupljenog mi ne trebaPa hvalim se jer sam bila onaj tip osobe što uđe po jednu stvar i izađe sa 33 druge a zaboravi tu jednu po koju je došla.
Sad nešto kao da ni nemam živaca, uletim, uzmem šta treba, izletim.
Doduše i inače sve brzo kupujem, ne mogu ni po tržnim centrima dugo da budem, smorim se posle 2-3 radnje. Dragi Bravo, da li sam ja uopšte žensko?![]()
Meni žalosno koliko odjeće sam kupila i obukla nijednom bukvalnoZnam, ista sam. I većina kupljenog mi ne treba![]()

Ja otvorim da vidim ima li koga da ga poznajem na snimkuAko sam koju naviku prenijela s Ane ovdje, to je da tvoje linkove ne otvaram![]()
Zar se tu uopste uci cirilica?Učim sekinu kćer ćirilicu, latinicu je super savladala, brzo i tečno piše a i čita, ima 5 i par mjeseci i za 10 dana polazi u školu. Ćirilica je čeka u trećem razredu ali vidim da želi, hoće i može i učimo. Sad joj napišem par poruka na ćirilici, ne odgovara, obratim joj se materi
Pogledajte prilog 1772978
Imas dovoljno prirode u okolini da smugned izGrada.Ovo mi je posljednji put da sam ostala u svom gradu dok traje ovaj prokleti SFF![]()

Ovo mi je posljednji put da sam ostala u svom gradu dok traje ovaj prokleti SFF![]()

Drmni jednu ljutu za dušicu i jednu za jetricu odmah će ti bude boljeEvo mene, slikovito, svakog jutra oči kad otvorim ja ovako odsedim na ivici kreveta fokusirajući jednu tačku praznog šlogyyy mozga.
![]()
Dobro jutroooooo, a vi kako 'teeeeee?